---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum
violet Bayan Üye 4 Eki 2009 #21 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum
matrock_guzel Bayan Üye 4 Eki 2009 #22 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum
UmudSuS Bayan Üye 6 Eki 2009 #23 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum hatta 34186875--- diye devam ediyor
---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum hatta 34186875--- diye devam ediyor
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 6 Eki 2009 #24 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? BiLİYORUM
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 6 Eki 2009 #25 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Eki 2009 #26 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Evet Biliyorum
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 9 Eki 2009 #27 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Bilmiyorum Malesef.
La Fontaine Kayıtlı Üye 10 Eki 2009 #28 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? bilmiyorum ama istesem ezberlerimde işime gelmiyor
---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? bilmiyorum ama istesem ezberlerimde işime gelmiyor
H herdaim.deli Banned 12 Eki 2009 #29 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum
Έ έғګąʼnέ Banned 12 Eki 2009 #30 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyrum tabi yazayım hatta..
---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyrum tabi yazayım hatta..
T tatlı bela Bayan Üye 3 Kas 2009 #31 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum tabi kimliğimin hemen hemen her bilgisini biliyorum
---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliyorum tabi kimliğimin hemen hemen her bilgisini biliyorum
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #32 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Biliyorum.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #33 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Biliyorum.
K Karirinkuchi Banned 11 Tem 2011 #34 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? biliom
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Tem 2011 #35 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Tabiki. xD
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 11 Tem 2011 #36 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Evet biLiyorum
Laviinya Bayan Üye 11 Tem 2011 #37 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Bilmiyorum Malesef.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #38 ---> Vatandaşlık numaranızı (TC Kimlik Numarası) ezbere biliyor musunuz? Biliyorum.