:)bazen oluyor sinir eden insanları hackerlemek istyrm:) dizüstü bilg. var mı?
RelaXLaDy Bayan Üye 27 Ocak 2007 #41 bazen oluyor sinir eden insanları hackerlemek istyrm dizüstü bilg. var mı? Son düzenleme: 27 Ocak 2007
$owaLyé Kayıtlı Üye 27 Ocak 2007 #42 burcin15' Alıntı: bazen oluyor sinir eden insanları hackerlemek istyrm Genişletmek için tıkla ... Hackerlerken yani kafasını kırmak mı istiyosun :63: :74:
burcin15' Alıntı: bazen oluyor sinir eden insanları hackerlemek istyrm Genişletmek için tıkla ... Hackerlerken yani kafasını kırmak mı istiyosun :63: :74:
$owaLyé Kayıtlı Üye 27 Ocak 2007 #44 burcin15' Alıntı: bazen oluyor sinir eden insanları hackerlemek istyrm dizüstü bilg. var mı? Genişletmek için tıkla ... Yoq Maalesef Karnende aSker VarmıyDı???
burcin15' Alıntı: bazen oluyor sinir eden insanları hackerlemek istyrm dizüstü bilg. var mı? Genişletmek için tıkla ... Yoq Maalesef Karnende aSker VarmıyDı???
$owaLyé Kayıtlı Üye 27 Ocak 2007 #46 burcin15' Alıntı: asker ne demek yaws? Genişletmek için tıkla ... 1 yani
RelaXLaDy Bayan Üye 27 Ocak 2007 #47 var 2 tane geldi lise 1 e gdyrm ilk dönem 2 tane asker bilgisayarın var mı?
$owaLyé Kayıtlı Üye 27 Ocak 2007 #48 Yoq Olmadı bende Lise 1''e Gidiyorum Tşk aLdım Benim Yaşımda Arki de Varmış Hayatında Hiç Gercekten Aşık Oldun mu
Yoq Olmadı bende Lise 1''e Gidiyorum Tşk aLdım Benim Yaşımda Arki de Varmış Hayatında Hiç Gercekten Aşık Oldun mu
$owaLyé Kayıtlı Üye 27 Ocak 2007 #56 Bunun Cvpı VAR ve ya Yok Deilki burcin uykun Geldi gercekten Git VE uyu Şuan Uykun Var Mı?