---> Var mı? Yok mu? Var Evet Atkın Varmı beşiktaş atkısı ?
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,861 ---> Var mı? Yok mu? Var Evet Atkın Varmı beşiktaş atkısı ?
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,863 ---> Var mı? Yok mu? Ben çok unutkanımdır Çizgi Çektim mi biter Bende xD En Sevdiğin müzik
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,865 ---> Var mı? Yok mu? Var Spormu Takılırsın yoksa Klasik mi ?
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,867 ---> Var mı? Yok mu? Yok Sanırım xD Senin Varmı hoşlandığın birisi
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,869 ---> Var mı? Yok mu? Yok hayatta uyumam şimdi çalıştığın işin en stresli yanı
Mesa Banned 7 Tem 2015 #2,870 ---> Var mı? Yok mu? çocuklar zarar görcek diye stres oluyorum kolyen varmı
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,871 ---> Var mı? Yok mu? Yok Sevmem Senin Var mı
Mesa Banned 7 Tem 2015 #2,872 ---> Var mı? Yok mu? var çokta severm ama bitek boynumdakı bileklik varmı
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,873 ---> Var mı? Yok mu? Yok Erkek Adama Yakışmaz Kulaklığın Varmı ?
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,875 ---> Var mı? Yok mu? Var dı Kullanmıyorum Artık hoşlandığın BiriLeri var mı
Mesa Banned 7 Tem 2015 #2,876 ---> Var mı? Yok mu? Birileri yok bi kaç kişiye hoşlanmaz insan .. biri var gibi gibi vazgeçilmezin varmı
---> Var mı? Yok mu? Birileri yok bi kaç kişiye hoşlanmaz insan .. biri var gibi gibi vazgeçilmezin varmı
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,877 ---> Var mı? Yok mu? Var Tesbihim Ne derecede Hoşlanıyorsun xD
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #2,879 ---> Var mı? Yok mu? Hayatımda Örnek aldığım insanLarın Hediyeleri hepsi Ve öyle her yerde çıkartıp çekmem sevmem değerli oldukları için sürekli değişik alırım yanıma Uğurlu taşını hiç merak ettin mi ?
---> Var mı? Yok mu? Hayatımda Örnek aldığım insanLarın Hediyeleri hepsi Ve öyle her yerde çıkartıp çekmem sevmem değerli oldukları için sürekli değişik alırım yanıma Uğurlu taşını hiç merak ettin mi ?