Üzgünüm Ama...

---> Üzgünüm Ama...

Şunu anlayamıyorum. Babam diye onu sevmek zorunda değilim. Saygı duyuyorum. Belki kendince doğrudur ama bu bence doğru değil. Bana hakaret etmesine şiddet uygulamasına sebepte değil. Babam diye hayatımada karışamaz yanlışsa yanlışımı anlar geri dönerim. Ben hiç bir zaman benim yanımda olan benim arkamdan gelen benim tarafımda oaln bir baba görmedim. Hiçbir zaman destek değildi. Her zaman köstekti. Tiyatro yaparım herkes beğenir yeteneğin var der o bana "B*k gibi oynuyorsun. İğrenç yeteneksizsin berbatsın" der. Sınavdan 85 alırım "Gerizekalısın bir 90-100 alamadın mal" der. Bu adam sevilesi değil öldürrülesi bir adamdır ve bence sırf babam olduğu için kişiliksiz kişiliğini göz ardı edemem

---> Üzgünüm Ama...

Şunu anlayamıyorum. Babam diye onu sevmek zorunda değilim. Saygı duyuyorum. Belki kendince doğrudur ama bu bence doğru değil. Bana hakaret etmesine şiddet uygulamasına sebepte değil. Babam diye hayatımada karışamaz yanlışsa yanlışımı anlar geri dönerim. Ben hiç bir zaman benim yanımda olan benim arkamdan gelen benim tarafımda oaln bir baba görmedim. Hiçbir zaman destek değildi. Her zaman köstekti. Tiyatro yaparım herkes beğenir yeteneğin var der o bana "B*k gibi oynuyorsun. İğrenç yeteneksizsin berbatsın" der. Sınavdan 85 alırım "Gerizekalısın bir 90-100 alamadın mal" der. Bu adam sevilesi değil öldürrülesi bir adamdır ve bence sırf babam olduğu için kişiliksiz kişiliğini göz ardı edemem

Aferim doğru yoldasın böyle devam et ama bir söz vardır ;

''Anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır. '' (Mevlana)

---> Üzgünüm Ama...

Karşımdaki kişi tabulara boğulmuşsa anlatamam! Hem sevmek zorunda değilim

---> Üzgünüm Ama...

Benim fikrim;
Annemi/babamı seviyorum/sevmiyorum diye yargılayamayız. Sonuçta bizi dünyaya getirip büyüttüler. Haklarını ödemeyiz ki iyi/kötü yanlarını görelim.

---> Üzgünüm Ama...

babanın cahil olması yüzünden babandan utanıyorsan o babanın kisiliğini değil senın kisiligini gösterır kendı ayakların üstünde durmak ıstıyosunda kac yasındasın sen ?
April 18, 1997 (14)bu yaştamı kendı ayaklarının üzerinde durmak istiyosun sen nasıl olacakmıs o ?? ozaman ayrıl evden kendıne bukadar güveniyosan ailenın sana karısmasını istemiyosan 14 yaşında ayrıl kendı hayatını kur 2 gün sonra sana neler yaparlar neler o eve başını sokmak ıcın Allaha yalvarmaya başlarsın

ayrıca babanla aran kötü olabilir evet ama senın bu son anlattıgın olaya pek inanmadım acıkcası 85 almıssın neden 90 almadın diye gelip senı dövecek valla ben böle sahneleri en son olacak okadarda gördüm başkada görmedim acıkcası xD

---> Üzgünüm Ama...

cahilliyıne ve anlayıssızlıgına hıcbırsey kımse dıyemez! cunku o oyle yetısmıs kndını yetısrememıs yetıstırılememiş kardesım.bundan dolayı cahıl ve cahıllıkten de anlayıssızlık gelıyor..

---> Üzgünüm Ama...

Ne alaka her cahil olan baba kötü anlayıssız olacak diye bişi yok sonuçta

konuyu açan arkadaşın yaşı 14 bence daha cahil oldugu icin babasının dedikleri ona batıyor aynı yollardan bizde geçtik biliyoruz :)

---> Üzgünüm Ama...

Ben onun cahilliğini okumuş olmasından olmamasından demiyorum ki beni yanlış anlıyorsunuz. Babam okumamuş olabilir ama yada okuş cahilliği bundan değil. Tabuları fazla eski zamanda yaşıyor. Ayrıca sevmekte zorunda değilim. Sizin benim babam gibi babanız yok ki babam beni asla takdir etmez. 85 alsam haaret eder neden 90 almadın der böyle bir insanı asla sevmem ve sevmiyeceğim. Ki babam bana asla sarılmaz oğlum demez sevgi göstermez onu sevmedim sevmemde

---> Üzgünüm Ama...

Seni çok iyi anlıyorum.Gerçi ben babamı değil,annemi sevmiyorum ya neyse. ^^
Asla beni takdir etmedi,sürekli başkalarıyla kıyasladı.Daha neler neler..
Ayrıca her anne-baba melek olacak diye bir kural mı var?

---> Üzgünüm Ama...

senden samimi bir cevap bekliyorum.
senin babana birsey olsa diyelim ki trafik kazasi.baban (allah gecinden versin) öldü. sana haber ulastiginda oturup aglar misin yoksa kolbasti mi oynarsin?

simdi eger cevabin aglarimsa demek ki icinde bir yerde ona karsi sevgi besliyorsundur ;)

eger babani sevmiyorsanda saygin olsun. saygida duymuyorum diyorsan senin ona cevabin susmak olsun. susmak bazen en iyi cevaptir.

---> Üzgünüm Ama...

Sevmek zorunda degılsen saygı duymak Zorundasın genç kardesım .madem kanın ters akıyor kıl kapıyorsun cık gıt evden bakalım 1 ay barınabılcekmısın =)

---> Üzgünüm Ama...

Ben saygı duyuyorum tüm yorumlarımı okumadan yorum atmayın. Babam bundan 3 yıl önce kendini intahar etti ama ölmedi. İlk öğrendiğimde daha doğrusu onu gördüğümde... Neyse baştan anlatayım

"Okuldan döndüm sokak kapısını açacakken annem açtı ağlıyodu bende noldu anne dedim baban kendini vurdu ambulans gelecek onu bakle dedi ve ben şok oldum. İlk başta ağlamadım ama sonra ağladım (o zmana babamdan bu kadar nefret etmiyodum). Neyse ambulans gelmeden ben fenalaştım yakınımızdaki insanlar geldi beni sakinleştirmeye olayı öğrenmeye sonra ben soğuk kanlılıkla kalktım ve ambulansı bekledim ama o gelemden önce ayakkabılarımı çıkarmadan eve girdim babama baktım yarasını gördüm sonra polisler felan geldi. Ben 2-3 gün ağladım o zmana yoğun bakımdaydı sonhra kendimi topladım hiiiç ağlamadım.

Neyse babam ölse üzülürüm sonuçta benim babam ama yasını tuttum ve merak etmeyin 18'ime gireyim evden ayrılacağım

---> Üzgünüm Ama...

babalar sevilmezmi seviyorsundur mutlaka umarım hiç acısını yaşamazsın o zaman böyle şeyler yazdığın için bile ağlarsın günlerce herşey gönlünce olsun

---> Üzgünüm Ama...

buda yeni modami turkiyede
BABAMi sevmiyorum

gercekden sizi anlamiyorum

cok hayirlisi evlatlarsiniz

Var Olun.

---> Üzgünüm Ama...

Söylediklerin gerçekten çok yanlış.Ben babamın bana oğlum dediğini hatırlamıyorum doğru düzgün.Hep adımla hitap eder , beraber çalıştığımızda en pis işleri bana yaptırır 20 yaşında olmama rağmen birçok şeyden mahrum bırakır. buna rağmen babam akşamlar eve geldiğinde ayağa kalkar öle karşılarım babamı.Çünkü o babadır.

sahip olduğunu isim yeterli bununiçin ''baba''...

---> Üzgünüm Ama...

buda yeni modami turkiyede
BABAMi sevmiyorum

gercekden sizi anlamiyorum

cok hayirlisi evlatlarsiniz

Var Olun.

Moda değil gerçek. Bu yıllarda insnalar daha çok itiraf edebiliyorlar çünkü artık eski tabular yıkılıyor. Hem ben neden onu sırf babam olduğu için sevmek zorundayım. Babalık bir kere kutsal bir şey ve benim babamın yaptığında kutsallık 0.
Söylediklerin gerçekten çok yanlış.Ben babamın bana oğlum dediğini hatırlamıyorum doğru düzgün.Hep adımla hitap eder , beraber çalıştığımızda en pis işleri bana yaptırır 20 yaşında olmama rağmen birçok şeyden mahrum bırakır. buna rağmen babam akşamlar eve geldiğinde ayağa kalkar öle karşılarım babamı.Çünkü o babadır.

sahip olduğunu isim yeterli bununiçin ''baba''...

Dediğim gibi sırf babam olduğu için sevemem ve sevmeyeceğim. Baba gibi baba olsa severiz. Bu senin seçimin ama ben bu seçime karşıyım. Baba olduğu için saygı ? Nedeeen o bana saygısızlık yağıyor ben nedne onu seveyim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri