Üzgünüm Ama...

Allons-y

Kayıtlı Üye
Babamı sevmiyorum ve sanırım hiç bir zamanda sevemeyeceğim ki sevilecek bir yanını artık bulamıyorum...

---> Üzgünüm Ama...

Bende sevmek isterim ama o psikopat anlayışsız cahil yanı olduğu sürece onu asla sevemem

---> Üzgünüm Ama...

Üzüldüm..Ama ne olursa olsun atadır iyi yada kötü senin canın yansa onun canı yanar..Cok bildigimden konusmuyorum yanls anlama..ama daha yasın kücük pisman olcagın sözler etme ve böyle mevzuların bu kadar rahat dile getirilmesi gercekten üzücü.

---> Üzgünüm Ama...

Yanlış düşünüyosun babalar da sevilmez mi ? Bi baba değil aile nasıl sevilmez ki ?

---> Üzgünüm Ama...

Kardeşim yaşını tam bilmiyorum ama sanırım yapmak istgediğin şeylere izin vermiyor , anlayış göstermiyor , gereksiz yere paranoya yapıyor ama emin ol ki bazen biz onlar kadar iyi düşünemiyoruz bende babamla kanlı bıçaklı günler yaşadım ve o günlerde ne kadar yanlış düşündüğümü şimdi anladım çünkü kardeşim artık 20 yaşında ve ben onun için çok endişeleniyorum ama babaların ki daha farklıdır biraz daha sert biraz daha baskıcı olabiliyor ben hep kafama göre takıldım kimseyi dinlemedim inşallah sen dinlersin ve inşallah aranızdaki sorunlar çözülür.Şu an hala çok aşırı bir muhabbetimiz yok , tartışmayız genelde ya ben çıkarım odadan ya da o ama o benm babam ne olursa olsun onu her zaman seveceğim Allah başımızdan eksik etmesin.

İnşallah sorunlarınızı çözersiniz kardeşim

---> Üzgünüm Ama...

Kardeşim yaşını tam bilmiyorum ama sanırım yapmak istgediğin şeylere izin vermiyor , anlayış göstermiyor , gereksiz yere paranoya yapıyor ama emin ol ki bazen biz onlar kadar iyi düşünemiyoruz bende babamla kanlı bıçaklı günler yaşadım ve o günlerde ne kadar yanlış düşündüğümü şimdi anladım çünkü kardeşim artık 20 yaşında ve ben onun için çok endişeleniyorum ama babaların ki daha farklıdır biraz daha sert biraz daha baskıcı olabiliyor ben hep kafama göre takıldım kimseyi dinlemedim inşallah sen dinlersin ve inşallah aranızdaki sorunlar çözülür.Şu an hala çok aşırı bir muhabbetimiz yok , tartışmayız genelde ya ben çıkarım odadan ya da o ama o benm babam ne olursa olsun onu her zaman seveceğim Allah başımızdan eksik etmesin.

aynen katılıyorum.

---> Üzgünüm Ama...

Ben üzülmüyorum. Ben onu sırf babam olduğu için sevmiyorum demedim o benim abim dedem arkadaım olsada sevmezdim. Babam diye ayrıcalıkta gösteremem. Beni böyle kabul ediyorsa kabul etsin etmiyorsa ben onu sevmem. Benim yaptıklarımı onaylamıyorsa bile bana saygı göstermek zorunda ben bir bireyim bana hakaret etme hakkı yok ve aslada olmayacak! Zaten artık pek muhabbetimiz yok

---> Üzgünüm Ama...

Ben üzülmüyorum. Ben onu sırf babam olduğu için sevmiyorum demedim o benim abim dedem arkadaım olsada sevmezdim. Babam diye ayrıcalıkta gösteremem. Beni böyle kabul ediyorsa kabul etsin etmiyorsa ben onu sevmem. Benim yaptıklarımı onaylamıyorsa bile bana saygı göstermek zorunda ben bir bireyim bana hakaret etme hakkı yok ve aslada olmayacak! Zaten artık pek muhabbetimiz yok

Tamam kardeş karışmak haddime değil hakkınızda hayırlsı olsun

---> Üzgünüm Ama...

Yok karışmak anlamında değil sen benim için doğru olduğunu düşündüğün şeyi söyledin ama ben babamın ne kadar eski kafalı kalas küfürbaz olduğunu ve bunları babam olduğu için yok sayamayacağımı anlattım :) takmıyorum ve takmamda

---> Üzgünüm Ama...

Yok aslında bende tavır yapar biçimde konuşmak istememiştim ben sadece öneri sundum sen kendi ailen ve kendi hayatın hakkında herşeyin iyisini bilirsin anlamında söylemiştim sorun yok yani :)

---> Üzgünüm Ama...

cok haklısın hatılıyorum sana.
baba bu ya baba
evladını düşünür. evladının yalnışlarını görür onu korumak ıster.
baba nasıl sevılmez ya. biz onların cnından bır parcayız yaptıgı seylerde korumak için yapıor yazık yaşın kac bende bılmıyorum ama böyle düşünmen cok yazık

---> Üzgünüm Ama...

O senin sevmediğin adam canını dişine takarak başta ailenize daha sonra sana ve eğer varsa kardeşlerine bakmak için gecesini gündüzüne koyup çalışıyordur. Aman oğlum rahat yaşasın aman oğlum üstüne başına güzel şeyler giysin diye düşünüyordur.

Ama hiç birşey yapmamışsa bile çok kötü bir baba olsa bile seni bu yaşa getirmesi ona bu lafları demeni gerektirmemesi lazımdı.

Yazık senin adına çok üzgünüm eminimki o adamcağız bunları okusa ve bilse çok üzülürdü.

Ama şunu unutma (Allah gecinden versin) bir gün babana birşey olduğunda bu konuyu açtığına pişman olacaksın.

Haydi selametle.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri