Babamı sevmiyorum ve sanırım hiç bir zamanda sevemeyeceğim ki sevilecek bir yanını artık bulamıyorum...
aynen katılıyorum.Kardeşim yaşını tam bilmiyorum ama sanırım yapmak istgediğin şeylere izin vermiyor , anlayış göstermiyor , gereksiz yere paranoya yapıyor ama emin ol ki bazen biz onlar kadar iyi düşünemiyoruz bende babamla kanlı bıçaklı günler yaşadım ve o günlerde ne kadar yanlış düşündüğümü şimdi anladım çünkü kardeşim artık 20 yaşında ve ben onun için çok endişeleniyorum ama babaların ki daha farklıdır biraz daha sert biraz daha baskıcı olabiliyor ben hep kafama göre takıldım kimseyi dinlemedim inşallah sen dinlersin ve inşallah aranızdaki sorunlar çözülür.Şu an hala çok aşırı bir muhabbetimiz yok , tartışmayız genelde ya ben çıkarım odadan ya da o ama o benm babam ne olursa olsun onu her zaman seveceğim Allah başımızdan eksik etmesin.
İnşallah sorunlarınızı çözersiniz kardeşim
Ben üzülmüyorum. Ben onu sırf babam olduğu için sevmiyorum demedim o benim abim dedem arkadaım olsada sevmezdim. Babam diye ayrıcalıkta gösteremem. Beni böyle kabul ediyorsa kabul etsin etmiyorsa ben onu sevmem. Benim yaptıklarımı onaylamıyorsa bile bana saygı göstermek zorunda ben bir bireyim bana hakaret etme hakkı yok ve aslada olmayacak! Zaten artık pek muhabbetimiz yok
Kardeşim yaşını tam bilmiyorum ama sanırım yapmak istgediğin şeylere izin vermiyor , anlayış göstermiyor , gereksiz yere paranoya yapıyor ama emin ol ki bazen biz onlar kadar iyi düşünemiyoruz bende babamla kanlı bıçaklı günler yaşadım ve o günlerde ne kadar yanlış düşündüğümü şimdi anladım çünkü kardeşim artık 20 yaşında ve ben onun için çok endişeleniyorum ama babaların ki daha farklıdır biraz daha sert biraz daha baskıcı olabiliyor ben hep kafama göre takıldım kimseyi dinlemedim inşallah sen dinlersin ve inşallah aranızdaki sorunlar çözülür.Şu an hala çok aşırı bir muhabbetimiz yok , tartışmayız genelde ya ben çıkarım odadan ya da o ama o benm babam ne olursa olsun onu her zaman seveceğim Allah başımızdan eksik etmesin.
İnşallah sorunlarınızı çözersiniz kardeşim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.