Uzaylılar, 2012'de Gelecek

nones

Bayan Üye
UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, “CIA, MİT'ten UFO'larla ilgili görüntüleri resmî olarak istedi” derken, dünyaca ünlü yazar Erich Von Daniken, uzaylıların 21 Aralık 2012'de dünyaya geleceğini öne sürdü.
Uzaylılar 2012'de geliyor

Dünyaca ünlü yazar Erich Von Daniken, Maya takvimine göre uzaylıların 21 Aralık 2012'de dünyaya geleceklerini iddia etti. 4. Uluslararası UFO ve Yeniçağ Kongresi, önceki gün İstanbul'da toplandı. Airport Otel'de düzenlenen kongreye uzaylılarla ilgili araştırmalarıyla dünyaca ünlü Erich Von Daniken de katıldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Daniken, dünya dışı varlıklarla gelecek birkaç yılda hiçbir iletişim ve temas olmayacağını ileri sürdü.
Şok Olmayın, Alışın

Ancak dünyaya geleceklerine dair tarihte birçok işaret bulunduğunu öne süren Daniken, “Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de gelecekler. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir” dedi. Bu buluşmanın insanlık için çok iyi olacağını, ancak şok olmamak için her olasılığa iyi hazırlanmak gerektiğini savunan Daniken, “Bu olay, gerçekten olacak. Bütün metinleri okudum. Tüm Maya figürlerini taradım” diye konuştu.
Kafaları gözleri var

Daniken, “Bize mi benzeyecekler?” sorusu üzerine şunları kaydetti: “Teoriye göre aynı biçimde olmayacak. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. İnsan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var. Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz.”
UFO Görmedim; Ama...

Daniken, kendisinin hiç UFO görmediğini ama bu konuda yıllardır araştırma yaptığını dile getirerek, dünya dışı varlıkların geçmişte bir şekilde dünyaya geldiğine emin olduğunu belirtti. Toplantıda yapılan konuşmaların ardından farklı zamanlarda İstanbul, Antalya, Çanakkale, Ankara gibi farklı yerlerde amatörce çekilmiş ve UFO olduğu iddia edilen görüntüler sunuldu.
TÜBİTAK, doğruladı

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Kumburgaz'da Mayıs ayında çekildiği ileri sürülen ve “UFO” olduğu iddia edilen görüntülerin bu konuda en şüpheci olanları bile ikna etmeyi başardığını söyledi. Akdoğan, Kemerburgaz'da 2007'de çekilen UFO görüntülerinin, TÜBİTAK tarafından incelendiğini ve görüntülerde yer alan cismin uydu, uçak veya atmosferik bir fenomen olmadığı, tanımlanamayan bir cisim olduğu şeklinde rapor verildiğini söyledi.

---> Uzaylılar, 2012'de Gelecek

Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler.

Umarım öle olur ama gelmesinler yine de xD

Güzel konu thanks Betül :)

Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler.

Umarım öle olur ama gelmesinler yine de xD

Güzel konu thanks Betül :)

Bu adamı ciddiye almıyorum. Hem 2012 maya takvimine göre uzaylıların geliş günü degil.. Çağ başlangıcıdır. Ancak şöyle birşey var...
Stephen Hawking bilirsiniz. Ünlü fizikçi... Uzaylıların var oldugunu ancak Dost olmayabileceklerini söylemişti. ardından uzaylılarla gelecekte rast gelirseniz temasta bulunmayın ve kaçın demişti. Bulaşıcı hastalık riski.
Gerçekten inanıyorum ama Ufolar gelip geçmişte oldugu gibi yardım etmez :)

Uzaylı kelimesinin manasını bilmemiz gerekir. Yorum yapmak o kadar basit bir iş değildir. Ki forum adreslerinde yapılan yorumların ya tümce eksiklikleri ya da anlam eksikliği taşıdığı sürekli bilinmektedir. Tartıştığımız konunun ne kadar önemli olduğunu bilmemiz yüzündendir ki kafamız sürekli bir karışıklık içindedir.

Uzay ile Lı kelimesi birleştiğinde yaratık anlamlandırması yakıştırması kabul edilebilir bir şey değildir. Manasının insan aklıyla anlamlandırılabileceğini veyahut bulunabileceğini varsayıyorum.

2012 ye yönelik yorumum şu: İnsanoğlu alem sapması içine girecektir. Bu sapmalara tanrının elinden olduğu için tam idrakına varmamız mümkün değildir. Ancak tarihi olaylar,icatlar ya da yeni krizler veya büyük yükselmeler bu dönemde olabilecektir.

Saygılar.

Bu adamı ciddiye almıyorum. Hem 2012 maya takvimine göre uzaylıların geliş günü degil.. Çağ başlangıcıdır. Ancak şöyle birşey var...
Stephen Hawking bilirsiniz. Ünlü fizikçi... Uzaylıların var oldugunu ancak Dost olmayabileceklerini söylemişti. ardından uzaylılarla gelecekte rast gelirseniz temasta bulunmayın ve kaçın demişti. Bulaşıcı hastalık riski.
Gerçekten inanıyorum ama Ufolar gelip geçmişte oldugu gibi yardım etmez :)

Uzaylılardan hastalık geleceğini sanmıyorum.Asıl onlar dünyayı ziyaretleri sırasında bilhassa dünyadan gelebilecek etkilerden korunmak için özel elbiseler giyerler.Gelirse uzaydan gelir kaldıki bazı virüslerin uzaydan dünyamıza gelip tohumlandığı açıktır.Uzaylılarla temas kuran insanlar dünya dışı varlıkların ortalama 300-400 yıl yaşadıklarını hatta 2000 yıl yaşayanlarında olduğu söylenmiştir.Uzaylılarda ne kadar yaşandığı degilde ne yaşandığı önemlidir.Tekamül sürecinde bi varlık kendini bi üst seviyeye hazır olduğu vakit ölür yani beden ölür ruh ölmez deneyimlerin üstüne koyarak tekamüle devam eder.

Uzaylı kelimesinin manasını bilmemiz gerekir. Yorum yapmak o kadar basit bir iş değildir. Ki forum adreslerinde yapılan yorumların ya tümce eksiklikleri ya da anlam eksikliği taşıdığı sürekli bilinmektedir. Tartıştığımız konunun ne kadar önemli olduğunu bilmemiz yüzündendir ki kafamız sürekli bir karışıklık içindedir.

Uzay ile Lı kelimesi birleştiğinde yaratık anlamlandırması yakıştırması kabul edilebilir bir şey değildir. Manasının insan aklıyla anlamlandırılabileceğini veyahut bulunabileceğini varsayıyorum.

2012 ye yönelik yorumum şu: İnsanoğlu alem sapması içine girecektir. Bu sapmalara tanrının elinden olduğu için tam idrakına varmamız mümkün değildir. Ancak tarihi olaylar,icatlar ya da yeni krizler veya büyük yükselmeler bu dönemde olabilecektir.

Saygılar.

Güzel bi noktaya değinmişsinz.Uzaylı değilde dünya dışı varlık denmesi daha yerindedir.Foton kuşağı,nibura etkisi bunlar 2012 de olmaıs beklenen olaylar.Vaad edilenler gerçekleşirse bi geçiş dönemi kaçınılmazdır.Önceki geçişlerde dünyanın bunu ağır ödediği söylenmektedir.Bu geçişi en az kayıpla atlatmak için çalışanlar olduğu söylenmektedir.Dünyayında enerjisi ve üzerinde yaşanılanlara kayıtsız kalmamasıda önemlidir.

Uzay-lı , acaba onlarda bizim için dünya-lı mı diyorlar :)

ufo uzay bilimleri araştırma merkezi başkanı haktan akdoğan, “cıa, mit'ten ufo'larla ilgili görüntüleri resmî olarak istedi” derken, dünyaca ünlü yazar erich von daniken, uzaylıların 21 aralık 2012'de dünyaya geleceğini öne sürdü.
Uzaylılar 2012'de geliyor

dünyaca ünlü yazar erich von daniken, maya takvimine göre uzaylıların 21 aralık 2012'de dünyaya geleceklerini iddia etti. 4. Uluslararası ufo ve yeniçağ kongresi, önceki gün istanbul'da toplandı. Airport otel'de düzenlenen kongreye uzaylılarla ilgili araştırmalarıyla dünyaca ünlü erich von daniken de katıldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan daniken, dünya dışı varlıklarla gelecek birkaç yılda hiçbir iletişim ve temas olmayacağını ileri sürdü.
şok olmayın, alışın

ancak dünyaya geleceklerine dair tarihte birçok işaret bulunduğunu öne süren daniken, “orta amerika'daki eski bir kültür olan maya takvimine göre 21 aralık 2012'de gelecekler. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir” dedi. Bu buluşmanın insanlık için çok iyi olacağını, ancak şok olmamak için her olasılığa iyi hazırlanmak gerektiğini savunan daniken, “bu olay, gerçekten olacak. Bütün metinleri okudum. Tüm maya figürlerini taradım” diye konuştu.
Kafaları gözleri var

daniken, “bize mi benzeyecekler?” sorusu üzerine şunları kaydetti: “teoriye göre aynı biçimde olmayacak. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. Insan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var. Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz.”
ufo görmedim; ama...

Daniken, kendisinin hiç ufo görmediğini ama bu konuda yıllardır araştırma yaptığını dile getirerek, dünya dışı varlıkların geçmişte bir şekilde dünyaya geldiğine emin olduğunu belirtti. Toplantıda yapılan konuşmaların ardından farklı zamanlarda istanbul, antalya, çanakkale, ankara gibi farklı yerlerde amatörce çekilmiş ve ufo olduğu iddia edilen görüntüler sunuldu.
Tübitak, doğruladı

sirius ufo uzay bilimleri araştırma merkezi başkanı haktan akdoğan, kumburgaz'da mayıs ayında çekildiği ileri sürülen ve “ufo” olduğu iddia edilen görüntülerin bu konuda en şüpheci olanları bile ikna etmeyi başardığını söyledi. Akdoğan, kemerburgaz'da 2007'de çekilen ufo görüntülerinin, tübitak tarafından incelendiğini ve görüntülerde yer alan cismin uydu, uçak veya atmosferik bir fenomen olmadığı, tanımlanamayan bir cisim olduğu şeklinde rapor verildiğini söyledi.

bence bu olaylar çok saçma ben böyle görüyorum.çünkü eğer öyle olsaydı kitabımız olan kur-an-ı kerimde yazılması mümkündü.

Hep merak etmişimdir tiplerini gelsinlerde görelim :)

Ben dostum sayın uzaylılar ama digerlerini bilmem -_-

birgün hepimiz onlarla dost olucaz aynı star wars teki gibi uzaylılarla komşu olucaz hatta onlarla çıkıcaz çocklarımız falan böyle ama uzaylılarda bizden korkuyor merak etmeyin onları sadice hiç görmediğimiz için böyle davranıyolar ve biz onlardan ne kadar korkuyosak unutmayınki onlarda bizden o kadar korkuyolar belki daha fazla çünki 4 milyar insanın içine ufoyla sınırlı uzaylı gelcek 4 milyar insan onların pekmezini akıtır xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri