---> Uyumaya Çalışırken... Hayal kurmak.
DReNGL Bayan Üye 23 Tem 2009 #22 ---> Uyumaya Çalışırken... yorgunsam hayal kurarım=) uykm yoksa ve smsim varsa msjlaşırım=)
G Gülümse. Bayan Üye 21 Kas 2009 #26 ---> Uyumaya Çalışırken... Yastığın kuru yanını bulmaya çalışmak. Ağlarım genelde çünkü
_zeynep_ Bayan Üye 25 Kas 2009 #27 ---> Uyumaya Çalışırken... Hangisi güzel die anladım telefonla konuşmak olarak işaretledim ama en çok yaptıgım sey msjlaşmak
---> Uyumaya Çalışırken... Hangisi güzel die anladım telefonla konuşmak olarak işaretledim ama en çok yaptıgım sey msjlaşmak
tatliş Bayan Üye 25 Kas 2009 #28 ---> Uyumaya Çalışırken... hergece yaptığım şeyyy gözümü kapatıp nişanlımla taa 3yıl öncesine dönüp nerden nereye geldiğimizi yaşadıklarımızı görmek...
---> Uyumaya Çalışırken... hergece yaptığım şeyyy gözümü kapatıp nişanlımla taa 3yıl öncesine dönüp nerden nereye geldiğimizi yaşadıklarımızı görmek...
LityuM Bayan Üye 26 Kas 2009 #29 ---> Uyumaya Çalışırken... Hayal kuruyorum ve takıldığım ayrıntılar beni cok yoruyor.Yorgunluğumda beni uykunun ellerine bırakıyor
---> Uyumaya Çalışırken... Hayal kuruyorum ve takıldığım ayrıntılar beni cok yoruyor.Yorgunluğumda beni uykunun ellerine bırakıyor
MyRa Banned 20 Kas 2010 #33 ---> Uyumaya Çalışırken... Yastığımın/yatağımın soğuk yerini bulup soğuk etkisiyle uyumaya çalışmak...
---> Uyumaya Çalışırken... Yastığımın/yatağımın soğuk yerini bulup soğuk etkisiyle uyumaya çalışmak...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 19 Nis 2012 #35 ---> Uyumaya Çalışırken... Bugünkü yaptıklarımı düşünmek.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Nis 2012 #36 ---> Uyumaya Çalışırken... oy vermısım ama ne zamn verdım hatırlamıorm hayal kurmak demsım