Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili günlük bugün geç kaldım yazmakta neyse başlayalım zaten kısa yazıcam öyle çok günüm hareketli geçmedi evet naptım sabah uyandım ki uyumadığım bi gecenin sabahına uyandım hemen üstümü başımı toplayıp dershanenin yolunu tuttum sıcak simit çayla zaman gecirdim oturdum paso soru çözdüm ders çalıştım.
arkadaşlarla yılbaşından felan konuştuk ama uzlaşamıcaz sanırım herkesin programı farklı tabi. yha acaip sıkıcı bigündü he unutmadan söliyim arkadaşla (cihanla) dershanenin asansöründe kaldık aşağı inidk işte baktık kapı açılmıyo varya canlarım bir koptuk asansörün içinde gülmekten yarıldım yha cihan dio olum bu gerizekalı niye açılmıyo! ne bilimm dedim cihan bastı dördüncü kata
tekrar yukarı çıktık bu kez açıldı aşağı indik tekrar asansöz yine açılmıyo abi kafayı yicem bizle dlga gecio resmen neyse öle böle derken cıktık o kara kutudan eve geldim düşlere girdim giriş o giriş 12 saattir onlıne ım nöbetçiniz kemal abiniz 7/24 saat emrinizdeyim hertürlü ilaç bulunur
yarın görüşmek üzere ... bi yanak ver bakıyım günlük bak yarına kadar gelmicem :8:
bugün dershaneye gitmedim sevgili günlük cünkü canım istemedi ve hastaydım biraz.ama öğleden sonra aylardır beklediğim bi kararın neticesini aldığım zaman bende ki o mutluluğu görmenizi cok isterdim neyin ne olduğunu şuan size burda açıklayamayacağım ama bu benim hayatımın dönüm noktası idi rabbime cok şükür olsunki dualarımız kabul oldu allah kimseyi dara düşürmesin şükürler olsun çok özel olmasaydı sizlerle paylaşıcaktım ama durum böle kusuruma bakmayın hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ben kaçtım günlük biraz ders çalışsam iyi olucak öptüm hepinizi
evet canlarım bugün süper bigün oldu benim için uykusuzluk yine başımın belasıydı ama artık alışmıştım bugün ben mine süleyman ve cihan acaip eğlenip güldük bide başkanımız banu var ayy varya bi görüp tanısanız onu sizde bizim gibi ondan çok korkarsınız ama tatlıdır iyi kızdır tüm dershane hocalar bile ondan çekiniyo hehe bugün nemi yaptık ben süleyman cihan mineyi paylaşamadık minenin çıktığı var minede cok güzel bi kız olduğu için süleymanla cihan ona takılıyolar teneffüslerde mineyi ortalarına alıp görücüye çıkarıyolar bende onların abisi olduğum için bana fırlamalıkları sökmüyo tabi ama bugün çok güldüm yha mineye bende gaz veriyom yavrum cicim güzelim gibisinden o da dio hoşşt,ben cihanla süleymanın metresiyim hahaha. tabi minenin çıktığı çocuk bunları bi duysa ortalık toz duman olur mine 1.53 cm boyunda 56 kilo bi yapıya sahip o yüzden bizde haliyle ona takılıyoz ama o benim kardeşim gibidir bende onun abisiyim bu akşam sınav vardı giremedim yarın gircem artık çok yorgundum yha varya süleyman şapır şupur öptü bugün mineyi arkamda yiyişip durdular ayyy ben böle bişi görmedim bende bunları resimlerini çektim şantaj yapçam die hehe paylaşılmayan kız mine asıl adı emine kısaltılmışı mine ufak tefek ama hergün zıpırlıklarından gülüp yarılmamak elde değil
Merhaba sevgili günlük bugün çok karışık bi gündü sabah dershaneye gittiğimde tuğbanın doğumgünü olduğunu unutmuştum nilgün geldi söyledi bize tuğbaya bi pasta alalım para toplayıp tamam dedik ben banunun parasını bile verdim onun yanında yokmuş bozuk neyse tuğba ikinci derse gec gldi kek yapomuş ıslak kek browni yani getirdi sağolsun ondan yedik ders te tarih hoca bizden daha cok aç D: adam yiyo yiyo doymuyo dombul mombul bişi işte
banu daha önce bize sölemişti 25 aralıkta börek ziyafeti var diye banunun yaptığı sigara böreğini hiçbikız öle kolay kolay yapamaz bu konuda idaalıyım işte yediğinde kendinden geciosun allahım o nasıl bi sigara böreği tadı kıvamı herşeyi damağında kalıyo insanın kolalar aldık pastalar aldık tam piknik yapıoz ders felan yok resim felan çektik ben bu arada mineyle uğraşıodum cihana gaz veriodum bak metresine karşı yamuk yapma senin metresin benim kardeşim sayılır minede tabi küçücük bişi olduğu içiin herşeye gülüyoçok saf yhaa bugün bide sınıf buzgibiydi minenin hırkasını aldım üstüme günboyu üstümden cıkarmadım yün kazak yha sıcak tuttu dondum hasta olcaz sonra hiç niyetim yok bide birini gün boyu düşündüm o kendini biliyo şuan bu satırları okuyosa anlıcaktır ah cihan ah o kolayı nasıl döktün yerler yapış yapış eline bişeyde yakışsın be abicim ne abazasınyhaaa
Merhaba sevgili günlük bugün iğrenç bi gündü hastaydım ve yatağımdan hiç kalkmadım ne ders çalıştım ne kitap okdum ne bişi yedim sadece domuz gibi uyudum rüyamda onu gördüm vallaha Seni özlicem tabikide aşkım hadi ben kaçtım :174:
Merhaba sevgili günlük bugün sıradan birgün hayat monoton sıradan,dışarda hava kötü içimdeki hayallerim umutlarım donmuş ama birini düşünmekten kendimi alamıyorum onu çok seviyorum tek bulunduğum bugün bu faaliyet ve düşler forumda takılmak ders çalıştım sabah birazdan yine çalışıcam. anlıyacağınız günlüğüme bugün güzel kelimeler yazamayacağım.allah herkesi esirgesin kötülüklerden başta aşkımı ve sizleri ben bugün aslında iyi değilim hastayım halsizim biraz öptüm gözlerinizden