UYkUsUzUm BuGüNlErDe Be gÜnLüK :):(

kemal35

Banned
mERHABA hERKESE sAnAdA MerhaBa uLa gÜnLüK
Bu aralar baya bi uykusuzum ya ne yapacağımı hiç bilmiyorm ne yaptıysam uykum gelmiyo bir türlü. birazda düşler forumun payıda var ee tabi böyle mükemmel ötesi bi forumun insanda bağımlılık yapmaması tuhaf kaçar:)
neyse,düngece sabahı sabah ettim yine baktım forumda herkes birer birer gitmiş tek kaldım yine nette sörf yaptım azcık arkamda ufo belimi yakarken odam hamam gibi olmuştu kalktım duş aldım tıraş oldum sabah 06:21 imam uykusuna kaldığı yerden devam ederken ben hala yastığma yatağıma düşmanca bakıyodum:)

o imamın yerinde olmayı çok isterdim:)

dershanenin yolunu tuttum sonra herzamanki gibi sıkıcı bigündü bi yandan kamu yönetimi ders kitaplarına çalısıyodum bi yandan uykusuzluğa alışmaya çalıışıyodum bi yandan da dersi dinlemeye çalışıyodum çok zor bi durum demi düşlerciler:)

sonra sıkcı ortam dağıldı bi nebze. arkilerle sigara felan içtik güldük baya bi eğlendik bu arada hocalarla kafa buldum havayı dağıtmak için çok iyi kafa bulurum hocalarla onları takarım sopamın ucuna teyyyyy gittiği yere kadar ama aklımda düşler forumda vardı tabi bi an eveli gidiyim de foruma giriş yapıım die:D sonra bi ara iki bira içtim tenefüs arasında ki bunu çok yaparım herkes tuhaf karşılar birasız bi hayat düşünemiyorum bunuda unutmadan söliyim adım bi sarhoşa çıkmış bi baykuşa bi gecelerin nöbetçesine bi kemal baba her kafadan bi ses çıkmış gidiyo ha unutmadan deneme sınavının sonucuna baktım 320 almışım benim için düşük aslında 340 dan aşağı almamam lazımdı ama matematik çok zordu ya feci bi matematik vardı türkçeden 36 net yapmışım coğrafyayı fullemişim:) sosyalim biraz kötü gelmiş bu sınavda o da bi iniyo bi çıkıyo nezaman dikiş tutturcam bilmiyom ama en kısa zamanda tutturdum tutturdum yoksa cehennemin yolunu tutucam.

aha bak görüyosun işte yine uykum yok yine yastık bana bakıo yorgan beni çağırıyo çok beklerler daha:D

daha ne diyim hayat çok monoton yha bi ordasın bi burdasın bazende tam ortasındasın allahım bizi dara düşürmesin demi lan günlük:D hadi ben kaçış pozisyonunu alayım Gaziemir merkezden selam olsun düşlerforumun güzel insanlarına:)

---> UYkUsUzUm BuGüNlErDe Be gÜnLüK :):(

Selam :)
Senin günlğünü ziyarete geldim. E hep sen benim günlüğüme neşe getirecek değilsin ya, birazda ben senin günlüğünü renklendireyim. Eli boş gelmedim. bu da hediyem :)

ae691b76f878id6.gif

ay çok teşekkür ederim nilgüncüm çok mutlu oldum:):):)çok incesin yha gel tabi başımın üstünde yerin var günlüğüme hoşgeldin:)

Biliyorsun ben fazla giremiyorum nete, sayende ısındım düşler foruma :)
Dinlenme saatlerim de artık ilk işim hemen buraya gelmek oluyor

aman derslerinden geri kalmada önemli olan senin istikbalin arada gel böle tabi düşler forum iyidir güzeldir can sıkıntısına birebirdir :) günlüğüme devam etmeyi düşünüyorum bende bu gece yazsammı bitanedaha acaba sen sonra yine okursun:)

Aslında fazla kaldım.
Nette biraz yavaş, çıkabilirim ama yarın okurum inşaallah :)

ok fazla kalma ama nette bundan sonra derslerini ihmal etme aynı tempoda çalışmaya devam eddiceksin bana söz ver:) ben bu gece yazıcam yarın okursun veya öbürgün

Bir aksilik olmazsa mutlaka gelirim söz :)
yarına kadar hoşçakal

senin canın bişeyemi sıkıldı nilgün sanki üzgün bi ruh hali var üstünde sıkıntın felanmı var bak paylaş benimle ben senin dostunum

Her zaman gülümsenmiyor
dinlediğim şarkılar hüzünlendirdi beni

hee tamam şöyle desene bende başka türlü anladım hadi neşelen biraz):

Anlaşıldı için rahat etmeyecek söyleyeyim o zaman biraz gönül kırgınlığım var anladın sanırım :(

hımm anladım cnm ok :( eğer üzülmene değiyosa üzül yoksa değmez sanırım üzülmene değiyo

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri