---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? hafiftir.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 3 Kas 2011 #23 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Hafiftir uykum
Mangetsu Kayıtlı Üye 3 Kas 2011 #24 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Normal çok hafif seslerden ötürü uyanmam ama en ufak bir sarsıntı bile uyandırabilir beni
---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Normal çok hafif seslerden ötürü uyanmam ama en ufak bir sarsıntı bile uyandırabilir beni
Klbk Bayan Üye 3 Kas 2011 #25 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Bir kitapda "uykusu hafif olanlar;düzenli ve sorumluluk sahibi olanlardır "diye okumuştum
---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Bir kitapda "uykusu hafif olanlar;düzenli ve sorumluluk sahibi olanlardır "diye okumuştum
REiSS Kayıtlı Üye 3 Kas 2011 #27 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Eskiden Ağırdı Ama Şimdi Bayağı Bir Hafifleşti
DiReNiS Bayan Üye 1 Ocak 2012 #29 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Annemin elektrikli süpürgeyle odamı süpürebileceği kadar ağır.
Yeditepe Banned 16 Ocak 2012 #30 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Ağır . Kapının önünde " Taksim " yaptılarda uyanmadım
yesil83 Bayan Üye 16 Ocak 2012 #31 ---> Uykunuz Hafif mi? Agır mı? Cok hafif, uyurken ablan pc baksa mijden sesine uyaniyorum.