Uykuya düşkün olmayan için etkisi olmasa da genelde nefret edilesi durumdur.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Mar 2016 #1 Uykuya düşkün olmayan için etkisi olmasa da genelde nefret edilesi durumdur.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 23 Mar 2016 #2 ---> Uykunun En Güzel Yerinde Uyandırılmak Rüyanın en tatlı anında uyandırılmak ile eş değer sanırım.
---> Uykunun En Güzel Yerinde Uyandırılmak Rüyanın en tatlı anında uyandırılmak ile eş değer sanırım.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Mar 2016 #3 ---> Uykunun En Güzel Yerinde Uyandırılmak uff :s anneeeeeeeeeeeeee
buğlem Bayan Üye 27 Tem 2016 #4 ---> Uykunun En Güzel Yerinde Uyandırılmak evt benımde annem cok yapar sınır oluyorum :M
Heretic. Erd Bayan Üye 27 Tem 2016 #5 Agaaa beee ben kendim uyanıyorum bazen yastıkla kendimi boğmak istiyorum.
Heulwen Kayıtlı Üye 7 Kas 2017 #6 Beni uykumun en güzel yerinde uyandırabilecek tek şey yoğurtlu tantuni'nin o eşsiz kokusudur, onun dışında uykumda dövseler kaldıramazlar xD
Beni uykumun en güzel yerinde uyandırabilecek tek şey yoğurtlu tantuni'nin o eşsiz kokusudur, onun dışında uykumda dövseler kaldıramazlar xD