Üye ResimLer'de kırıCii YorumLar..

| MatmazeL |

Bayan Üye
Arkada$Larr simdi ßenim gözüme ßirsey carpti üye resimLer ßöLümünde TatLis nikLi arkadasimiz resimLerini ßizLerLe payLasmis,fakat ßi Tarti$maa war..
oda acik-kapaLi-basörtü kavgasii,ve acikcasi yorumLariniz cok kirici kendinize sakLayin öyLe yorumLari,ßiLiorum simdi yazcaksiniz herkess özgür istedigini yazar fLn,özgürsünüz bisey demiyorum ama ßu kadarda kirici oLmayin Lütfen.
kiz bin pi$man oLmu$dur resmLerinii koymaya. Tek ricam ßu hangii üye resimLere yorum yaparsniz yapin ama lütfen kirici LafLar söyLemeyin;)

sizin dü$ünceLerinizde ßekLiorum..

---> Üye ResimLer'de kırıCii YorumLar..

Beqenmeyebilirsiniz ama yarqılamak ayrı bişeydir.Kimse kimseyi yarqılayamaz.O resimleri koyan insana doqru qeliyorki yaptıqı paylaşıyor.Her ne kadar yanlış olsada yaptıqı ..

Ama bunu sakız qibi uzatmanında bi manası yok

Ki şöyle bi durumda var resimlerini koyan kişi her elestiriyi kabullenmelidir.Tabe kırıcı olmadan

açık yada kapalı ollmak nasıl kişinin kendi elindeyse o şekilde resim çekmekte kişinin kendi elindedir..resimleri koyan ınsan eleştiriye açıktır.elestırıler bencede bıraz agır olmus..agır ama haklı yada haksızlar dıyemıyecegım:)

Yav kardeşim , akşam akşam sinirlerimi zıplattınız be...
O resmi oraya koyuyorsa her türlü eleştiriye açık olacak. Çirkin bence , bende böyle yorum yaptım. Bunu büyütüp , üstüne birde konu açmanın ne mantığı var ?

Güzel bir konu bence aynı şeyleri ben de düşünüyordum cnm yapılan yorumlarda çok ileri gidilmiş..
Bu kadar kırıcı yorumlar yapmaya gerek yok..

Beqenmeyebilirsiniz ama yarqılamak ayrı bişeydir.Kimse kimseyi yarqılayamaz.O resimleri koyan insana doqru qeliyorki yaptıqı paylaşıyor.Her ne kadar yanlış olsada yaptıqı ..

Ama bunu sakız qibi uzatmanında bi manası yok

Ki şöyle bi durumda var resimlerini koyan kişi her elestiriyi kabullenmelidir.Tabe kırıcı olmadan

eğer dkkat etti iseniz kımse kızın guzel yada cirkin oluşuna yorum yapmamamış yani beğenmemek söz konusu değil elestilirmesinin sebebi belli bi insan kapalıyım diye evdede tesettur ile gezmeyecek tabiki ama birde not düşmüş kapalıyım ama evde cekdim acıklari diye senın evini kimse gözetlemıyor ama bu resimlerini binler tıklayacak zamanla sonucda buyuk bir forum sitesi eğer o basındaki bas örtüsü allah rızası ve korkusu için se boşa takıyorsun hakkını veremiyorsun çunku ama sırf gelenek adet aile baskısı gibi bir sebeble takıyorsan o ayrı bir durum yani kimse bayanın tipini elestirip kırmadı yaptığının yanlışlığını vurguladı herkes eğer biri elestiriliyor ise ve bir kac kisi tarafındansa bu mutlaka bence bi oturup duşunmeli nerde hata yaptım diye saygılar.

iki açıdan da haklılık payı yüksek bu konu bole uzar gıder :)

eleştiren arkadaslarda haklı aslında.iiyi değil begenmedm derken kımse tipini düşünerek demedi bunları. yaapılan yorumları tekrar okudum..bende bıraz hak verdım acıkcası..kapalı oldugu halde acık resımlerı koyuyorsa özgür tabiki koyar..ama eleştirilere de açık oldugunu kabullenmıstır zaten :)

eğer dkkat etti iseniz kımse kızın guzel yada cirkin oluşuna yorum yapmamamış yani beğenmemek söz konusu değil elestilirmesinin sebebi belli bi insan kapalıyım diye evdede tesettur ile gezmeyecek tabiki ama birde not düşmüş kapalıyım ama evde cekdim acıklari diye senın evini kimse gözetlemıyor ama bu resimlerini binler tıklayacak zamanla sonucda buyuk bir forum sitesi eğer o basındaki bas örtüsü allah rızası ve korkusu için se boşa takıyorsun hakkını veremiyorsun çunku ama sırf gelenek adet aile baskısı gibi bir sebeble takıyorsan o ayrı bir durum yani kimse bayanın tipini elestirip kırmadı yaptığının yanlışlığını vurguladı herkes eğer biri elestiriliyor ise ve bir kac kisi tarafındansa bu mutlaka bence bi oturup duşunmeli nerde hata yaptım diye saygılar.

Yanlıs bişey yaptıqını belirttim zaten ?

©ﻕΞתς яΞiš;2085607' Alıntı:
Yav kardeşim , akşam akşam sinirlerimi zıplattınız be...
O resmi oraya koyuyorsa her türlü eleştiriye açık olacak. Çirkin bence , bende böyle yorum yaptım. Bunu büyütüp , üstüne birde konu açmanın ne mantığı var ?

mantığı varki ßöyLe konu Aciyorum;)
Taßi istediginiz yorumLari yazaßiLirsiniz onu demiyorum ama kırıcı Yorum yapmanida cok yanLis ßuLuyorum acikcasi , ßegenmiyorsan hic yazma kendine sakLa o yorumu.

mantığı varki ßöyLe konu Aciyorum;)
Taßi istediginiz yorumLari yazaßiLirsiniz onu demiyorum ama kırıcı Yorum yapmanida cok yanLis ßuLuyorum acikcasi , ßegenmiyorsan hic yazma kendine sakLa o yorumu.
Kendime saklayıp saklamayacağımı ben belirlerim. Buna sen değil kimse karışamaz.
Sen yanlış buluyorsun diye yorum da mı yapmayacağım ?

değişik bir forum burası....ne zaman ne olacağını kimse kestiremez....

iyi aßi senn ßiLirsin artik ßen sdece ßu konuyu actimki amacim warr ßeLLi;) o amacida sen anLiyamadin neyse uzatmicamda fzLa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri