Üye Karnesi

---> -->üye Karnesiii........=)

avatarım gayet güzel ayrıca nickimde hıhh :D

Durum : 3
İmza : 3
Rep :2
nick :2

14 sınıfta kaldın :s

Durum : 5
İmza : 5
Rep :5
nick :5
süpersin biliyosun zaen :)

Durum :1
İmza :2
Rep :1
nick :2

8 sınıf tekrarı

bacı bnm hepsi 0 ise senn eksilerde sürtmesi gerekir ;)

Durum :0
İmza :1
Rep :0
nick :0

bacıda nerden geldi..Sürtsün o zaman nolacak eskiler geçmişte kalmıştır ;)
Rep :3
nick :3

hayırdır hani hepsi 0 idi ? neyse salla kardeş tartışma havamda deilim kapat bn seni tekrar ararım :D

Durum :5
İmza :5
Rep :5

bravo 25 hıh çok güzel

Kim tartışıyoki burda senle kendi kendine alınganlık yapıyorsun alınganlık yapacaksan hiç oynamayacaksın bu oyunu iyi verince hoşta kötü verince altüst mü oluyo dengeler sana kinim olsa senle tartışmak istesem burda tartışmam zaten havası bozulmasın oyunun
Beni tanımadanda benle ilgili yorum yapma istersen önyargılı olmak iyi değildir

İstediğin 0 yada 5 se hepsi senin olsun kardeşim

Durum :5
Rep :4

istediğim 5 deil kardeşim senn verdiğin notlar bni baglamaz daha doqrusu sen baglamazsın bni ;)sabit durmyan sensin ilk verdiğni notların aldına bn notların ıverdim ardından hpesi 0 yazanda sensin bni bu sitede baglayan en son kişisin o yüsden seninle new tartışırım nede mesajlarına alınganlık yaparım sorun olmadığına göre notların

repin az zaten fazla bişey beklemenickin hoşuma gtmiyo ahım şahım bi avatarın ve imzada yok durum dersen muamma yani 3 sınıf tekrarı

Site işlerini sana çok güzel öğretmeyi isterdim benimde 2-3 sitem var bura hoşuma gitti bir-iki saat durup gidiyorum oyuna gelincede dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır bilirmisin bunu evir çevir kendine bağla üstte bana söylemiş olduğun sözlerden dolayı nota gelincede oyunun devamlılığı açısndan bunlar gereklidir bilesinki hep aybı kişiiler katılıyorsa ki katılıyor hep aynı notları vermek olmaz değişiklik olsun diye. Senin gibi site işlerini yeni öğrenmiş birisiyle bu konu hakkında konuşmak bile istemem .

Beni sallamamanda hiç ilgilendirmiyor Sallamayan beni babam,arkadaşım veya sevdiğim olsa sanki. Bu yüzdende yaşın kadar ve haddin kadar konuş benimle saygılı ol

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri