mateja kezman & murat boz :85:
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 30 Ağu 2007 #29 iyi o zmn ben senı görmek ısterdım (tipitip) mecbur görcen sende
BnCreats Kayıtlı Üye 30 Ağu 2007 #30 Ben Kimseyi Görmek İstemem Ama Öle Bişi Olsa SEvgilimi Görmek İstemesdim Çünkü beni o Halimle Görmesini İstemezdim
Ben Kimseyi Görmek İstemem Ama Öle Bişi Olsa SEvgilimi Görmek İstemesdim Çünkü beni o Halimle Görmesini İstemezdim
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 30 Ağu 2007 #31 ne varkı o halınde çıplak mı yatıosun sende yaaa uyandıgımda karsımda cenneti görmek isterdim :'( Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Ağu 2007
BnCreats Kayıtlı Üye 30 Ağu 2007 #34 sonsuzluk186' Alıntı: ne varkı o halınde çıplak mı yatıosun sende yaaa uyandıgımda karsımda cenneti görmek isterdim :'( Genişletmek için tıkla ... Kanka Çıplak Yatmam Ama FAzla Giyinmem Nese Ya SAlla Görmek İstesem Annemi isterim
sonsuzluk186' Alıntı: ne varkı o halınde çıplak mı yatıosun sende yaaa uyandıgımda karsımda cenneti görmek isterdim :'( Genişletmek için tıkla ... Kanka Çıplak Yatmam Ama FAzla Giyinmem Nese Ya SAlla Görmek İstesem Annemi isterim
Mr.TyLér || Kayıtlı Üye 1 Eyl 2007 #35 Bazen Erken Uyandigimda sarhoş gibiyim gözlerim kararır öbür dünyayı görürüm