Ütopya da Desteklediğiniz Grup var mı ?? Ben Kafe gurubunu destekliyorum peki ya siz ??
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Haz 2015 #1 Ütopya da Desteklediğiniz Grup var mı ?? Ben Kafe gurubunu destekliyorum peki ya siz ??
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Haz 2015 #2 ---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup hıcbırı bahadr gıttıı
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 25 Haz 2015 #3 ---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup hiçbiri çünkü öyle programlari HC sevmem
Purgatory Forum Prenses Bayan Üye 25 Haz 2015 #4 ---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup Kafe Grubu tabikide.
A armina44 Bayan Üye 23 Tem 2015 #5 ---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup neyinidestekliim o aptalların
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Ağu 2015 #8 ---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup Semih,murat,altar sevdiklerim ama hiç birisi için desteklemek adına para harcamam
---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup Semih,murat,altar sevdiklerim ama hiç birisi için desteklemek adına para harcamam
G Gülümse. Bayan Üye 25 Ağu 2015 #9 ---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup Kafe her yerde canlar. Ama artık bireyseller diyelim. Bahadır candır. Para verip de desteleyen de süzme s alaktır.
---> Ütopya da Desteklediğiniz Grup Kafe her yerde canlar. Ama artık bireyseller diyelim. Bahadır candır. Para verip de desteleyen de süzme s alaktır.