bilmedimiz yere gitmielim ya hahaha :D pastahn :D
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #142 m3rv3 sen deniz kenarına qidek o esintide 1 bardak cay cok ii gidio
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #146 Tmm yaw seni bizim buralara qetirirm burda war muhallebici annen izin verirse cıkarız
m3rv3 Bayan Üye 11 Şub 2008 #147 çok kötüüm ya hehe herşee bi bahane hahaha ömer gel hayvn barınaklarna gidelm
dolunay23 Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #150 valla gel seninle karedenize gidelim hep karedeniz e gitmek istedim gidelim bari içimde kalmasın yeşillik , doga
valla gel seninle karedenize gidelim hep karedeniz e gitmek istedim gidelim bari içimde kalmasın yeşillik , doga
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #151 ChocoLat£qirL' Alıntı: üstteki üye nereyi isterse oraya gderz Genişletmek için tıkla ... pastaneye gidelim ben sana pasta aLırım yanınada bi KoLa tmm
ChocoLat£qirL' Alıntı: üstteki üye nereyi isterse oraya gderz Genişletmek için tıkla ... pastaneye gidelim ben sana pasta aLırım yanınada bi KoLa tmm
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #153 Tmm ordan seni cennete atarız ben cehenneme giderim rahat oL
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #158 Anqer' Alıntı: cafede counter kapısmaya Genişletmek için tıkla ... ben internetten oynuyom gel kapısak dustta Müslüm konserine jiletleyek kendimizi
Anqer' Alıntı: cafede counter kapısmaya Genişletmek için tıkla ... ben internetten oynuyom gel kapısak dustta Müslüm konserine jiletleyek kendimizi