Nereye İsterse Oraya Gideris ;)
»¦ Göкѕєℓ ¦« Banned 2 Şub 2008 #43 İzmitte Gerek Yok Ki Gözünün Alabildiği Heryerde Olur O İşlem Sisteme Girmek Çok Kolay Seninle Ben Hmm Musty Ziyarete Giderdim Ordan Onu Alıp Masum Kedişin Yanına
İzmitte Gerek Yok Ki Gözünün Alabildiği Heryerde Olur O İşlem Sisteme Girmek Çok Kolay Seninle Ben Hmm Musty Ziyarete Giderdim Ordan Onu Alıp Masum Kedişin Yanına
1kisi Bayan Üye 2 Şub 2008 #44 aa ii fikir tuttum zaten mustyle aynı sehirdeyis yurtdısına gidelim evet goksell acılalım artıkın hıh
aa ii fikir tuttum zaten mustyle aynı sehirdeyis yurtdısına gidelim evet goksell acılalım artıkın hıh
»¦ Göкѕєℓ ¦« Banned 2 Şub 2008 #45 Tamam Ordan masum Kediyide Aldıktan Sonra Herkes Hayalindeki Ülkeye Gidek İlk Benim ÜlKeme Cenettime İtalyaya Gidek 4 Müz
Tamam Ordan masum Kediyide Aldıktan Sonra Herkes Hayalindeki Ülkeye Gidek İlk Benim ÜlKeme Cenettime İtalyaya Gidek 4 Müz
1kisi Bayan Üye 2 Şub 2008 #46 ok...sonra ben mısır ı merak ediom...bole enterasan bi yer...piramitlere tırmanak
»¦ Göкѕєℓ ¦« Banned 2 Şub 2008 #47 Senle Ben Uludağa Giderdim Kuzenim Ebruyla Gittim Başıma Bela Oldu Sen Tırmanmayı seviosun Görünürde Bela Olmazsın
Senle Ben Uludağa Giderdim Kuzenim Ebruyla Gittim Başıma Bela Oldu Sen Tırmanmayı seviosun Görünürde Bela Olmazsın