---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Maça gidelim(:
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eyl 2012 #4,803 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? şu'nunla nere gidilir ki p
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #4,804 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Ksk'de çay içmeye sahilde
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eyl 2012 #4,806 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? kalk gidelim çay içmeye xD
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #4,808 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? MAça
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #4,810 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Bu haftaki fener - bjk maçına dicem ama ben giremiyorum Sadece bayanlar ve çocuklara maç Sende giremiyorsun çünkü karşı tarafsın O zaman maçı izlemek için kafeye
---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Bu haftaki fener - bjk maçına dicem ama ben giremiyorum Sadece bayanlar ve çocuklara maç Sende giremiyorsun çünkü karşı tarafsın O zaman maçı izlemek için kafeye
' Beşiktaşk Bayan Üye 30 Eyl 2012 #4,811 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? hadii ya maçta sadece fb 'li bayanlar oluck demek ( sizin deyişiniz kanaryaliçeler ) evet cafede izlemeye
---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? hadii ya maçta sadece fb 'li bayanlar oluck demek ( sizin deyişiniz kanaryaliçeler ) evet cafede izlemeye
' Beşiktaşk Bayan Üye 30 Eyl 2012 #4,813 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Beşiktaş' İnönü
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #4,814 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? bercolena'da bir bara :H
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #4,816 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Kuzey kutbuna penguenleri ziyarete :H
' Beşiktaşk Bayan Üye 30 Eyl 2012 #4,817 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? yok biz çöldeki develere gidelim , soğukla aram yoktur pek
---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? yok biz çöldeki develere gidelim , soğukla aram yoktur pek
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 30 Eyl 2012 #4,819 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? Alışverişe
S Stinko Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #4,820 ---> Üstteki Üyeyle Nereye Gitmek İsterdin ? manavaa karpuz yemeyee