---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Valla biz güleriz :D
Sez1912 Bayan Üye 13 Ocak 2016 #41 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Valla biz güleriz
Sibel1 Bayan Üye 13 Ocak 2016 #43 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? ben büte çalışırdım. evde çalışmıyom orda çalışcam heeeee
---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? ben büte çalışırdım. evde çalışmıyom orda çalışcam heeeee
buğlem Bayan Üye 13 Ocak 2016 #44 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? o ders calisr bende takilrdm
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 13 Ocak 2016 #45 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Uyumam için yer yapardık...
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 13 Ocak 2016 #46 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Hindistan cevizi yiyelim gece gece
Sibel1 Bayan Üye 13 Ocak 2016 #47 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Önce bi ağlarım
buğlem Bayan Üye 13 Ocak 2016 #48 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sarki soylerz
Sibel1 Bayan Üye 13 Ocak 2016 #49 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Ben aglicam bana ne :M xD
buğlem Bayan Üye 13 Ocak 2016 #50 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Igrenc esprilerimden kurtulmaya calisirdi
ParadokS Kayıtlı Üye 13 Ocak 2016 #51 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sıhbet.
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 14 Ocak 2016 #52 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Yiyecek,Su arar,ben bir gzl oturururumm xD
Emel* Prenses 14 Ocak 2016 #53 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sohbet ederiz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Ocak 2016 #54 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? dedikodu hahaha
Depending Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 #56 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Hamak kurar, kahvaltı yapar, ardından kitap okuyup akşam yemeği için Hayvan avına çıkardık Zaten bitki avına çıkamayız
---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Hamak kurar, kahvaltı yapar, ardından kitap okuyup akşam yemeği için Hayvan avına çıkardık Zaten bitki avına çıkamayız
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 16 Ocak 2016 #57 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? sohbet ederdik
Depending Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 #58 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Balık tutalım öğlene yemek lazım
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 16 Ocak 2016 #59 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? balik tutat bende pisiririm artik
Depending Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 #60 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? O zaman sen ateşi yakıyorsun bende balığa çıkıyorum. Gelirken Hindistan cevizi alırım artık
---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? O zaman sen ateşi yakıyorsun bende balığa çıkıyorum. Gelirken Hindistan cevizi alırım artık