Napardık ? :174:
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 10 Ocak 2016 #2 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Nasil kurtuluruz diye dusunurduk
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 10 Ocak 2016 #3 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Uyumak için yer yapardık...
Sibel1 Bayan Üye 10 Ocak 2016 #5 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? neden bu nick diye sorarım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 #6 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? sohbet muhabet
buğlem Bayan Üye 10 Ocak 2016 #7 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sarki soylerim
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 #8 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sohbet.
Sibel1 Bayan Üye 11 Ocak 2016 #9 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? nabüüün derdim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ocak 2016 #10 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sulu şaka yaparım denize atarım :Ç
Sibel1 Bayan Üye 11 Ocak 2016 #11 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? ben yüzme bilmiyorum boğulurum ben ölünce Ediz de adada yalnız kalır
---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? ben yüzme bilmiyorum boğulurum ben ölünce Ediz de adada yalnız kalır
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ocak 2016 #12 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? muhabbet ederdik o zaman
M Moreas Bayan Üye 11 Ocak 2016 #13 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? sohbet ederiz
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #14 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sohbet ederdik :R Tabi bi sure sonra konusacak bisey kalmayinca oturup beraber aglardik ne yapicaz diye
---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sohbet ederdik :R Tabi bi sure sonra konusacak bisey kalmayinca oturup beraber aglardik ne yapicaz diye
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 #15 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Sohbet.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ocak 2016 #16 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? kıllatırdık
buğlem Bayan Üye 11 Ocak 2016 #17 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Igrenc esprilerimle bunaltrdm
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #18 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? bana espiri yapta gulelim derdim
buğlem Bayan Üye 11 Ocak 2016 #19 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? sohbet edrz
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 11 Ocak 2016 #20 ---> Üstteki Üyeyle Issız Adaya Düşseniz Ne Yapardınız ? Yıyecek buluruz.