---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Tabiside oLur tatLımm
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,541 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Tabiside oLur tatLımm
G gkhnn Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #1,542 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? seni gördüğüme çok sevndm
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,543 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ßnde ßnde geL oturaLım şurda
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,544 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? bi kahve daha kolik olcaz bu gidişle
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,545 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? oLaLımmm NargLe içeLim hadi xD
Du Karmen Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,546 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? bnde geliyimmi derim
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #1,547 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? iğrenç bi esrpi yapacam du du du orda du karmen
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,549 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ya bu kadir ya sen misin hacı
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #1,550 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? açelyaya kadir deme bana de bana deeee açelyaaa hep zararsın bana selam veirirm kahve ısmarlarım
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? açelyaya kadir deme bana de bana deeee açelyaaa hep zararsın bana selam veirirm kahve ısmarlarım
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,551 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Kadirrrrrrrrrrrrrrrr
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #1,552 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? açelyaaaaaaaa
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,553 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Nideeeennn ßana zarar diosn ßni ßeğenmiomsn yoksa derimm xD
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Nideeeennn ßana zarar diosn ßni ßeğenmiomsn yoksa derimm xD
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,554 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? karanlıkların adamı
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #1,555 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aÇeLya' Alıntı: Nideeeennn ßana zarar diosn ßni ßeğenmiomsn yoksa derimm xD Genişletmek için tıkla ... seni beğenmemek ne haddimeeeeee düşler perisiii
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aÇeLya' Alıntı: Nideeeennn ßana zarar diosn ßni ßeğenmiomsn yoksa derimm xD Genişletmek için tıkla ... seni beğenmemek ne haddimeeeeee düşler perisiii
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,556 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Ok ozaman geL sana nargiLe ısmarLayayım xD
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,558 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? oLmazzz ramazana girioz xD
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #1,559 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ayyaş girmesek içieçek yani deriiimmm
Du Karmen Bayan Üye 3 Ağu 2010 #1,560 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? estirmişsiniz buraları derim