---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? tanımamam :p
karagümrük Kayıtlı Üye 17 Şub 2010 #804 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? hade maça qidek :d
TatLı prenses Bayan Üye 17 Şub 2010 #805 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nasılsınız iyimisiniz aranıza yeni katıldım inş mutlu günlerimiz olucak derdim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nasılsınız iyimisiniz aranıza yeni katıldım inş mutlu günlerimiz olucak derdim
TatLı prenses Bayan Üye 17 Şub 2010 #807 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? inş görüzez bakıcaz derim sonası kararınızı veririsiniz derdim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? inş görüzez bakıcaz derim sonası kararınızı veririsiniz derdim
TatLı prenses Bayan Üye 17 Şub 2010 #809 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nasılsın neler yapmaktasın derim
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 17 Şub 2010 #810 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sen Ne geZion buraLArda xD
H HayaL_eT Kayıtlı Üye 17 Şub 2010 #811 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Selam nasılsın?
TatLı prenses Bayan Üye 17 Şub 2010 #812 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? iyim sen nasılsın
ChéRRy..! Bayan Üye 17 Şub 2010 #814 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Hyy beni tanımadın mı xD
Iremciq Bayan Üye 17 Şub 2010 #815 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Bu saate ztn senden baskasi arasaydi sasrdm söyLe ne istiyon ghene
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Bu saate ztn senden baskasi arasaydi sasrdm söyLe ne istiyon ghene
karagümrük Kayıtlı Üye 17 Şub 2010 #820 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ole hawa almaya çıktım sizler?