---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? xD Selam verirdim, hal hatır sorardım
M Mastor Kayıtlı Üye 20 Eyl 2011 #3,461 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? xD Selam verirdim, hal hatır sorardım
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 20 Eyl 2011 #3,462 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Çay içmeye davet Ederdim..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,464 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Selam Verir Geçerim.
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,465 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Ooo 'Musti ne yapıyorsunn nasıLsı ? derdimm
' Kors@N Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,466 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Gardaşoğlan nasılsın necisin sen derik :Ç
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,467 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? İnanamıyorummmm gıcıkkk Oo hacııı nassın yaa derimm xD
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,469 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? NasıLsınn KubiLay nereye böyLe derim
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,470 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ne dicem, tanımamazlıktan gelirim
leydi91 Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,471 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? upppssss dost nere böle kaça kaça derim(tanımıyo yaaxD)
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? upppssss dost nere böle kaça kaça derim(tanımıyo yaaxD)
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,472 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? pardon banamı seslendiniz derim
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,473 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? MeLeğiimm nereye böyLe sen anca gez hiç bana geLme derimmmm hıhh
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? MeLeğiimm nereye böyLe sen anca gez hiç bana geLme derimmmm hıhh
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,474 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? YanLışLık oLduuu derimm xD
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,475 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? yanlışlıkla bana çayda ısmarlaya bilirsin
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,476 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? O zaman yanLışLıkLa seLam verirdim bende Pardon bi tanıdığa çok benziyorsunuz da
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? O zaman yanLışLıkLa seLam verirdim bende Pardon bi tanıdığa çok benziyorsunuz da
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,477 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aa ne tesadüf bende seni arıyordum, dolaşmadık sokak bırakmadım
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aa ne tesadüf bende seni arıyordum, dolaşmadık sokak bırakmadım
E eylulecem Bayan Üye 22 Eyl 2011 #3,478 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Ya siz DüşLer de ki üyeye ne kadar çok benziyorsunuz derdimm
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Ya siz DüşLer de ki üyeye ne kadar çok benziyorsunuz derdimm
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #3,479 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? düş değilim, gerçeğim ben derdim. dokun bak senin gibi etten kemiktenim işte
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? düş değilim, gerçeğim ben derdim. dokun bak senin gibi etten kemiktenim işte