---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Selam Veririm
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,845 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? naber derdim herhalde
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,849 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Tanışıyormuyuz ne ayak
'Gülümse :D Prenses 28 Ara 2010 #2,850 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aynı siteye üyeyiz
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,851 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? he tanıdım derdim müneccinim ben ya
'Gülümse :D Prenses 28 Ara 2010 #2,852 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? benim yaa nasıl tanımazsın duygusuzz D:
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,853 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sensiz duygusuz derdim oda bana dio duygusuz böle yolun ortasında anlaşmaya çalışırdık
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sensiz duygusuz derdim oda bana dio duygusuz böle yolun ortasında anlaşmaya çalışırdık
'Gülümse :D Prenses 28 Ara 2010 #2,854 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? çok sıkıcı bir muahbbetin varmış gerçek hayattaa insan bir kaç soru sorar derdim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? çok sıkıcı bir muahbbetin varmış gerçek hayattaa insan bir kaç soru sorar derdim
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,855 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? hee anladım site nasıl gidiyor kaç mesajın var derdim
'Gülümse :D Prenses 28 Ara 2010 #2,856 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? site iyi gidiyor 2 yıldır üyeyim 3000 bile yaklaşamdı mesaj sayım derdim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? site iyi gidiyor 2 yıldır üyeyim 3000 bile yaklaşamdı mesaj sayım derdim
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,857 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii ii derdim prenses tanısdıgıma memmun oldum bu arada sende ıstanbuldanmıssn yolda karsılasıyoruz ben yenı farkına varıyorum
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii ii derdim prenses tanısdıgıma memmun oldum bu arada sende ıstanbuldanmıssn yolda karsılasıyoruz ben yenı farkına varıyorum
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,858 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii ii derdim bu arada sende istanbuldanmıssın derdim yolda konusuyoruz ben yeni farkettim nerdeyiz biz ya
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii ii derdim bu arada sende istanbuldanmıssın derdim yolda konusuyoruz ben yeni farkettim nerdeyiz biz ya
'Gülümse :D Prenses 28 Ara 2010 #2,859 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? efett ama farklı kıtalarındatızz
mentaLway Banned 28 Ara 2010 #2,860 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aman ne kıta ne kıta dağlar var arada metrobüs die bişe yapmışlar gercı benım ısım orda ben hergun ordaym
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? aman ne kıta ne kıta dağlar var arada metrobüs die bişe yapmışlar gercı benım ısım orda ben hergun ordaym