---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Kotu aLLaha sukur Seni sormaLı.
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,401 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Kotu aLLaha sukur Seni sormaLı.
'-DamLa Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,402 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? naber abiccann derm :11:
'-DamLa Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,404 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nazar_boncuqu' Alıntı: Boynuna atlarımm :R Genişletmek için tıkla ... :R saarılırımmmmmmmmmmmmmm
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nazar_boncuqu' Alıntı: Boynuna atlarımm :R Genişletmek için tıkla ... :R saarılırımmmmmmmmmmmmmm
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,406 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? oturuyorum sen napıyon
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,407 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sıkıLmakLa mesguLum... AnLat bisiLerde kendimize geLelim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sıkıLmakLa mesguLum... AnLat bisiLerde kendimize geLelim
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,408 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Ne anLatıyım ki .s derim.
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,409 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? BiLmem.. Geçmis Zamandan basLiyabiLirsin .
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,410 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Geçmiş geçmişte kaLmştr derim .d
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,411 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? gecmisini yorumLayacaksınki geLecegin hakkinda biLgi Sahibi olaLim akşsndn.
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? gecmisini yorumLayacaksınki geLecegin hakkinda biLgi Sahibi olaLim akşsndn.
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,412 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Geçmişimden ne anlatayım derim.
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,413 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ÇocukLuğuna ineLim Derim
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,414 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Hahaha ÇocukLuk işte ne anLatayım kumdan kaLeLer feLan .P : derim .d.d
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Hahaha ÇocukLuk işte ne anLatayım kumdan kaLeLer feLan .P : derim .d.d
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,415 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Senin hic kovan oLdumu ?.. hic kürek kuLLandinmi ? ksanndknasşnd Derim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Senin hic kovan oLdumu ?.. hic kürek kuLLandinmi ? ksanndknasşnd Derim
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,416 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Kovam oLdu .d kürek hatırLamıyorum oLmadı sanrım .d kovaLarımı bı araba üstünden geçerek kırmıştı derim .d
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Kovam oLdu .d kürek hatırLamıyorum oLmadı sanrım .d kovaLarımı bı araba üstünden geçerek kırmıştı derim .d
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,417 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? işte senin piskolojik sorıunLarin orda basliyor.. kendine yeni bir kova kürek seti aLman gerek derim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? işte senin piskolojik sorıunLarin orda basliyor.. kendine yeni bir kova kürek seti aLman gerek derim
Su1 Bayan Üye 15 Eki 2010 #2,418 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Hahaha .d O yaşı çoktan geçtim ama napıcam derim .d.d.d
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Hahaha .d O yaşı çoktan geçtim ama napıcam derim .d.d.d
CoLinX Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #2,419 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? önemLi olan yaş mı hayattaki eksikLer mi ? derim.