---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Gel gidelim en güzel filmlere :)
M Moreas Bayan Üye 14 Nis 2014 #721 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Gel gidelim en güzel filmlere
Valetta Bayan Üye 16 Nis 2014 #722 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Kalk kız sinemaya gidiyoruz biletler benden
Queen2 N.❤ Prenses 16 Nis 2014 #725 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et ohh ohh hadi gidelim xD
M Moreas Bayan Üye 19 Nis 2014 #727 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Hoşuna giden bir film vizyondaysa gidelim mi?
Silencio Kayıtlı Üye 2 May 2014 #728 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Hadi gelde kafamız dağılsın biraz. Biletler benden :*
LocKe GururLan Bayan Üye 27 Ara 2015 #729 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Ooo tamda filimciyi davet edicem iyimi ) Hadi ozgur selinide kap gel sinemaya gidelim )
---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Ooo tamda filimciyi davet edicem iyimi ) Hadi ozgur selinide kap gel sinemaya gidelim )
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 20 Şub 2016 #730 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Abla gel gidek
buğlem Bayan Üye 20 Şub 2016 #731 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Yusuf gel kardesm bi sinema yaplm
Depending Kayıtlı Üye 23 Şub 2016 #732 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Filmi tamamen senin seçimine bırakıyorum ama "İftarlık Gazoz"a gitmeyi de umut ediyorum Mısırlar da senden olsun.
---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Filmi tamamen senin seçimine bırakıyorum ama "İftarlık Gazoz"a gitmeyi de umut ediyorum Mısırlar da senden olsun.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 23 Şub 2016 #733 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Film senden, biletler ve mısır benden.
Depending Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #734 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Dünyanın En Güzel Kokusu Senarist Gizli Dünya Sıraya koyabiliriz
---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Dünyanın En Güzel Kokusu Senarist Gizli Dünya Sıraya koyabiliriz
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 27 Şub 2016 #735 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et O halde mısırlar da benden
Silencio Kayıtlı Üye 28 Mar 2016 #736 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Yeni bi sinema açılmış bi bakalım mı havası suyu nasıl
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 28 Mar 2016 #737 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Zevkle. Biletler de benden olsun o halde.
Silencio Kayıtlı Üye 28 Mar 2016 #738 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et O zaman mısırlar ve kolalarda benden
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 29 Mar 2016 #739 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Film seçimini de size bırakıyorum o halde efenim.
MertCanBey Kayıtlı Üye 29 Mar 2016 #740 ---> Üstteki Üyeyi Sinemaya Davet Et Kolpaçino 3 'e gidelim gel herşey benden xD