---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Hadi sinemaya gidek xD Allahm yarabbim ;D
AySe^^ Bayan Üye 5 Nis 2010 #641 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Hadi sinemaya gidek xD Allahm yarabbim ;D
Emel* Prenses 5 Nis 2010 #642 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et düşler forum çıkışı sinemaya gidelim mi
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #644 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et hacı yenı bı fılm gelmıs senle gıtmeyı tercıh etmezdım ama ustte sen varsın hadı gel gıdekkk klasndk
---> üstteki üyeyi sinemaya davet et hacı yenı bı fılm gelmıs senle gıtmeyı tercıh etmezdım ama ustte sen varsın hadı gel gıdekkk klasndk
sin* Bayan Üye 23 Eyl 2010 #645 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Vizyona yeni girmiş bi filim var çok ilgimi çekti xD beraber gidelim mi ?_ xD
---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Vizyona yeni girmiş bi filim var çok ilgimi çekti xD beraber gidelim mi ?_ xD
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #646 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et gıdelım ama korku fılmı olsun yada komedı ben anlamam yenıymıs eskıymıss vızyona gırmısmıs kalk gıdıoz
---> üstteki üyeyi sinemaya davet et gıdelım ama korku fılmı olsun yada komedı ben anlamam yenıymıs eskıymıss vızyona gırmısmıs kalk gıdıoz
sin* Bayan Üye 23 Eyl 2010 #647 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et İnsan biraz kibarca davet eder xD Sinemaya gidelim mi xD
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #648 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et kibarLik benim aLanim Dışı... Sacindan SurukLemden yuruuuuuuuuuuu
---> üstteki üyeyi sinemaya davet et kibarLik benim aLanim Dışı... Sacindan SurukLemden yuruuuuuuuuuuu
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #652 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et patlamıs mısırrrrr artı cıps kola
LityuM Bayan Üye 23 Eyl 2010 #653 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Kötü görünüyorsun..Sinemaya gidelim de kendine gel
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #654 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et valla suan super bı fıkır olurdu bana esLik Edermisiniz
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #655 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et -Sinemeya Gitsemmi Bugun.. - Evet Evet GitmeLiyim - Yuruyun bacakLarim Gidiyoruz
---> üstteki üyeyi sinemaya davet et -Sinemeya Gitsemmi Bugun.. - Evet Evet GitmeLiyim - Yuruyun bacakLarim Gidiyoruz
İnci 1907 Prenses 25 Ara 2010 #656 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et bn biletleri sana vereyim bi arkadaşınla git.
Deniz kızı Bayan Üye 27 Kas 2011 #658 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et sinemada güzel film varmış gidelim mi
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #659 ---> üstteki üyeyi sinemaya davet et Mervecim benle sinemaya gelir misin?