---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? tilki (:
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #101 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? tilki
S Stinko Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #102 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sansar
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #103 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? miskin hayvanına
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #104 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Sinek
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #105 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? eşşek arısı
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #106 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sivrisinek ;P
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #107 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? kara fatmaya
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #108 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sende beni iyi böceklerden böceyee ceviriyorsun ..! hamam böcek
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sende beni iyi böceklerden böceyee ceviriyorsun ..! hamam böcek
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #109 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Kusma Kabı
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #110 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? cöp torbasi
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #111 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? tamam ağlama ya al ateş böceğine çeviriyorum seni
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? tamam ağlama ya al ateş böceğine çeviriyorum seni
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #112 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? kulağa kaçan böcekkk
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Eyl 2011 #113 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? o nasıl böcük ya terliksi hayvan
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #114 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? asil o ne bicim hayvan ?? perde'ye ceviriyorum seni
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? asil o ne bicim hayvan ?? perde'ye ceviriyorum seni
B blackwhite Bayan Üye 7 Şub 2012 #115 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? kraliçe tacına
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #116 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? karşıyakalıya
B blackwhite Bayan Üye 7 Şub 2012 #117 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? ben beşiktaşlıyım ama karşıyaka maçlarına gidiyorum zaten bu olmadı başka birşey söyle maymuna
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? ben beşiktaşlıyım ama karşıyaka maçlarına gidiyorum zaten bu olmadı başka birşey söyle maymuna
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #119 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? kedı
parasite Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #120 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Arı'ya ...