---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Psikolog:d
A$Koliq ^^ Bayan Üye 6 Nis 2009 #21 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Psikolog:d
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 Nis 2009 #22 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Kömüre
Bezmi$h Banned 6 Nis 2009 #23 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? en cok sevdıgı seye
A$Koliq ^^ Bayan Üye 6 Nis 2009 #24 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? kediye
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 Nis 2009 #25 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? tavşan
A$Koliq ^^ Bayan Üye 6 Nis 2009 #26 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? civciv
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 Nis 2009 #28 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Kuş
A$Koliq ^^ Bayan Üye 6 Nis 2009 #29 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? papağan
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 Nis 2009 #30 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? :| Fil
A$Koliq ^^ Bayan Üye 6 Nis 2009 #31 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? tavşan
kanat$z_melek Bayan Üye 7 Nis 2009 #32 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? kömüre
damir Banned 7 Nis 2009 #34 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Fanatik Bir Fenerbahçeli Yapardım onu
_zeynep_ Bayan Üye 7 Nis 2009 #35 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? ayyy onu sihirle bile yapamazsınn Bende seni GS li yapardım o zaman
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? ayyy onu sihirle bile yapamazsınn Bende seni GS li yapardım o zaman
damir Banned 7 Nis 2009 #36 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sende yapamazsın hıhh Edward ın en yakın arkadaşı yapardım
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sende yapamazsın hıhh Edward ın en yakın arkadaşı yapardım
_zeynep_ Bayan Üye 7 Nis 2009 #37 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sadece arkadaşı mı ? Sen beni vampir yap Sen ne olmak istersen
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? sadece arkadaşı mı ? Sen beni vampir yap Sen ne olmak istersen
damir Banned 7 Nis 2009 #38 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? en yakını olcaksın işte daha ne istiyosun ki vampire çevirirdim
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? en yakını olcaksın işte daha ne istiyosun ki vampire çevirirdim
_zeynep_ Bayan Üye 7 Nis 2009 #39 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? bende seni en cok olmak istediğin şeye çevirirdimm
---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? bende seni en cok olmak istediğin şeye çevirirdimm
Salvo Kayıtlı Üye 7 Nis 2009 #40 ---> sihirli güçleriniz olsa üsttekini neye çevirirdiniz??? Neye isterse