---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim çok doğal biri
J jasminepipe Bayan Üye 7 Ara 2015 #1,442 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü üstteki üyeyi seviyorum çünkü henüz tanımıyorum. kötü yanları sonra çıakr ortaya
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü üstteki üyeyi seviyorum çünkü henüz tanımıyorum. kötü yanları sonra çıakr ortaya
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 9 Şub 2016 #1,443 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü jasminepipe' Alıntı: üstteki üyeyi seviyorum çünkü henüz tanımıyorum. kötü yanları sonra çıakr ortaya Genişletmek için tıkla ... ++
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü jasminepipe' Alıntı: üstteki üyeyi seviyorum çünkü henüz tanımıyorum. kötü yanları sonra çıakr ortaya Genişletmek için tıkla ... ++
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 9 Şub 2016 #1,445 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevdiğim üyelerden
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Şub 2016 #1,447 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü kan bağı malum p
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Şub 2016 #1,448 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim uyumlu çünkü
Sez1912 Bayan Üye 9 Şub 2016 #1,449 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmek ne kelime Çünkü benimmmm
Earl Freyja Bayan Üye 9 Şub 2016 #1,450 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü bana çok tatlı geldi
Sez1912 Bayan Üye 9 Şub 2016 #1,451 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü bende seviyorumm çünkü çok cana yakın
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Şub 2016 #1,452 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü çok içten ve samimi :R
Sez1912 Bayan Üye 9 Şub 2016 #1,453 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmemmi yaaa hem emelimin kuzeni hemde canımm
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Şub 2016 #1,454 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü konuşmadan ancak bu kadar ısınabilirdim :R
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü konuşmadan ancak bu kadar ısınabilirdim :R
Silencio Kayıtlı Üye 28 Mar 2016 #1,455 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü kafa yapılarımızın uyuştuğunu düşünüyorum.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü kafa yapılarımızın uyuştuğunu düşünüyorum.
M Moreas Bayan Üye 22 Nis 2016 #1,456 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü bana aşkı hatırlattı.
sevdaseli Bayan Üye 22 Nis 2016 #1,457 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum çok canayakın
M Moreas Bayan Üye 26 Nis 2016 #1,458 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çok nazik çok kibar ve çok cana yakın
furkanndogu Kayıtlı Üye 20 Haz 2016 #1,460 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum sıcak kanlı..