---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum çünkü adamın dibi
M Massacre Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #1,341 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum çünkü adamın dibi
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Haz 2014 #1,342 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü, neşe dolu gibi. Neşeli insanları severim, uzaktan da olsa. :M *sevmiyor beni yazmıştın bi' yere, cevaplayayım dedim*
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü, neşe dolu gibi. Neşeli insanları severim, uzaktan da olsa. :M *sevmiyor beni yazmıştın bi' yere, cevaplayayım dedim*
M Massacre Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #1,343 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü karşılıklı iş yapmam genelde ama ; merak uyandıran,gizemli ve rengini kolay belli etmeyen biri ayrıca metal seviyor daha nolsun sevilmez mi
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü karşılıklı iş yapmam genelde ama ; merak uyandıran,gizemli ve rengini kolay belli etmeyen biri ayrıca metal seviyor daha nolsun sevilmez mi
Silencio Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #1,344 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum, yaşamasını biliyor...
M Massacre Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #1,345 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum filmden anlıyor
Silencio Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #1,346 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum- iyi biri
M Moreas Bayan Üye 2 Ağu 2014 #1,347 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum bana iyi geliyor. Derdimi dinliyor. Elimden sımsıkı tuttu ve yıllarca tutacağının garantisini veriyor.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum bana iyi geliyor. Derdimi dinliyor. Elimden sımsıkı tuttu ve yıllarca tutacağının garantisini veriyor.
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 Ağu 2014 #1,348 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum , iyi birine benziyor
Silencio Kayıtlı Üye 3 Ağu 2014 #1,349 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum iyi biri
M Moreas Bayan Üye 7 Ağu 2014 #1,350 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum bana ben olma fırsatı verdi
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 15 Eyl 2014 #1,351 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum, çünkü kimsenin kötülüğünü istemez. Ayy bi' de sesi çok güzel.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum, çünkü kimsenin kötülüğünü istemez. Ayy bi' de sesi çok güzel.
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 15 Eyl 2014 #1,352 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü SevİyO rum ıyi bir kardes
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #1,353 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum renktaşımı
Skaikru Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #1,354 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmiyorum çünkü fenerli
' Beşiktaşk Bayan Üye 16 Eyl 2014 #1,355 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum cunku bekci
Skaikru Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #1,356 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü avatarı şekil Beşiktaşlı ve Sütçü
' Beşiktaşk Bayan Üye 16 Eyl 2014 #1,357 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum çünkü ronaldoyu seviyorum hahaha
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #1,358 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü Beşiktaşlı
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 17 Eyl 2014 #1,359 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim iyi arkadaş
ParadokS Kayıtlı Üye 6 Kas 2015 #1,360 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim kendi halinde.