---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,082 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim. Nedensiz
' SeRcaN Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,083 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmiyorum Nedensiz.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,084 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum nedensiz
leydi91 Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,085 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum sevmemek için sebeb yok
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,086 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum nedeni yok
gulnare Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,087 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevirem cunki TURK
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,088 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim
filterfunk Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,089 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim durduk yere niye sevmeyim...
muhtesemelmas Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,090 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum prenses olmasi yeterli
muhtesemelmas Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,092 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmiyorum cunki kalpkalbe karsi derler
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,094 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü muhtesemelmas' Alıntı: sevmiyorum cunki kalpkalbe karsi derler Genişletmek için tıkla ... bnm kalbım sana agır gelır davul bile dengi dengine BenimLe Uğraşma ! Şimdi Kendine Bir Daire Çiz İçine Gir Ve Kendi Çapında EğLen!
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü muhtesemelmas' Alıntı: sevmiyorum cunki kalpkalbe karsi derler Genişletmek için tıkla ... bnm kalbım sana agır gelır davul bile dengi dengine BenimLe Uğraşma ! Şimdi Kendine Bir Daire Çiz İçine Gir Ve Kendi Çapında EğLen!
0aSis Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,095 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmiyorum..SeviyOrum desem yalan oLur..
filterfunk Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,096 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum nicki yeter
leydi91 Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,097 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum şekerimi:Üçünküsü yok işte
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,098 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü 0aSis' Alıntı: Sevmiyorum..SeviyOrum desem yalan oLur.. Genişletmek için tıkla ... Sevmıyorsan Mesaj Atmıycaksın bukadar basit Uzaa
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü 0aSis' Alıntı: Sevmiyorum..SeviyOrum desem yalan oLur.. Genişletmek için tıkla ... Sevmıyorsan Mesaj Atmıycaksın bukadar basit Uzaa
filterfunk Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,099 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü leydi91' Alıntı: seviyorum şekerimi:Üçünküsü yok işte Genişletmek için tıkla ... sevilmez mi bu tatlı cadı ya..öperim bile
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü leydi91' Alıntı: seviyorum şekerimi:Üçünküsü yok işte Genişletmek için tıkla ... sevilmez mi bu tatlı cadı ya..öperim bile
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,100 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmıyorum cunkısi yok;