---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum , dostum
LoKuMuM<3 Bayan Üye 27 Şub 2011 #781 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum , dostum
SinekValesi Kayıtlı Üye 27 Şub 2011 #782 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum dostum
'Gülümse :D Prenses 27 Şub 2011 #784 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim iyi bir modd
-oZKan- Ceo Admin 1 Mar 2011 #786 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum cunku gorevlim -bizim için çalışıyor..
Emel* Prenses 1 Mar 2011 #787 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum çünkü, sitenin kurucusu..
` Nur ~ Bayan Üye 1 Mar 2011 #788 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyrum , ne zaman moralm bozuk olsa beni dinleyeceğini bliyorum , farklı , kardes bnm icin
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyrum , ne zaman moralm bozuk olsa beni dinleyeceğini bliyorum , farklı , kardes bnm icin
` Nur ~ Bayan Üye 1 Mar 2011 #790 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Deathalone' Alıntı: seviyorum sebebi yok Genişletmek için tıkla ... Seviyorum , sesi yetiyo onun bana xD
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Deathalone' Alıntı: seviyorum sebebi yok Genişletmek için tıkla ... Seviyorum , sesi yetiyo onun bana xD
karagümrük Kayıtlı Üye 2 Mar 2011 #792 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim iyi biri
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 2 Mar 2011 #793 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Karagümrüklü. Severim
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 2 Mar 2011 #794 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü KarşıyaKaragümrüK. Sevdalısıyız (;
sisimores Bayan Üye 6 Mar 2011 #796 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim cünkü sevmemek için bir sebep yok :R
uFkk Kayıtlı Üye 6 Mar 2011 #798 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Bi kötüLüğünü Görmedim Severim .D
Morfin Bayan Üye 6 Mar 2011 #799 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim,sevmememi gerektiricek bisey yok.
uFkk Kayıtlı Üye 6 Mar 2011 #800 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü beni severmiss' bende onu severim