---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... şeker :D
MaMi(=) Kayıtlı Üye 28 Şub 2009 #2,365 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... S(eNİ) O)pM/Eyi=) Ço(k) (S)seviyoyum :==
tuubaa Bayan Üye 28 Şub 2009 #2,374 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... sende cok kokossun ondan.)
LoKuMuM<3 Bayan Üye 28 Şub 2009 #2,375 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... FıRaT' Alıntı: çünkü sapığım Genişletmek için tıkla ... ohaaa sevdiğim birisin
---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... FıRaT' Alıntı: çünkü sapığım Genişletmek için tıkla ... ohaaa sevdiğim birisin
tuubaa Bayan Üye 28 Şub 2009 #2,377 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... sevdiğim arkadaslardan birisin
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 28 Şub 2009 #2,378 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... amcamın kızısın o yuzden xD HEUEHEUE
tuubaa Bayan Üye 28 Şub 2009 #2,379 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... Punq_Rocqer' Alıntı: amcamın kızısın o yuzden xD HEUEHEUE Genişletmek için tıkla ... benim neden haberim yok:2::2: arkadasımsın ondan.)
---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... Punq_Rocqer' Alıntı: amcamın kızısın o yuzden xD HEUEHEUE Genişletmek için tıkla ... benim neden haberim yok:2::2: arkadasımsın ondan.)
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 28 Şub 2009 #2,380 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... öptühm cünqü iyi kız