seni öpmeeek istiyom gel:D
İnci 1907 Prenses 16 Ocak 2009 #2,124 öpmek isityorum çünkü bni güldüren kişilerdensin ah bide cıvıtmasan
İnci 1907 Prenses 16 Ocak 2009 #2,131 öpmek isitoyrum kankamsın baya baya kopya cektik ama idare et malum yine ruh halin bnmkinden kopya hıhh
öpmek isitoyrum kankamsın baya baya kopya cektik ama idare et malum yine ruh halin bnmkinden kopya hıhh
mert-ejohn Banned 16 Ocak 2009 #2,132 Hadi be ruh halımide sen kopya çektin.. seni öpmek istiyorum çünkü dertlerimi dinleyen dostumsun
İnci 1907 Prenses 16 Ocak 2009 #2,133 yalandan kim ölmüş dmi mert hıhh öpmek istiyorum çünkü frumda en iyi anlaştığım 3 kişiden birisi ( nazlım - mert - tolga ) vede kankam ayrıca dert ortagım
yalandan kim ölmüş dmi mert hıhh öpmek istiyorum çünkü frumda en iyi anlaştığım 3 kişiden birisi ( nazlım - mert - tolga ) vede kankam ayrıca dert ortagım
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #2,140 ---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... herkes oyun gereği yazmış bende oyun gereği yazayım barii....
---> Seni öpmek istiyorum,çünkü......... herkes oyun gereği yazmış bende oyun gereği yazayım barii....