---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### sevgilisİNin yanına xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Ara 2009 #3,581 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### sevgilisİNin yanına xD
| MatmazeL | Bayan Üye 15 Ara 2009 #3,583 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### hop didik doLaßimde ne isi warmi$ Aßim seni GaLateiamin evine yoLLuorumxD
---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### hop didik doLaßimde ne isi warmi$ Aßim seni GaLateiamin evine yoLLuorumxD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Ara 2009 #3,584 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### yANIma ALdım senİ xD
K kemal35 Banned 15 Ara 2009 #3,585 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### kızım dolabına kilitledimki seni rahatsız etmesin diebırak kalsın bikaçgün orda ook yolla kınalı da mendile sar yolla bende seni bektaşın oyuncak dolabına yolluyom
---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### kızım dolabına kilitledimki seni rahatsız etmesin diebırak kalsın bikaçgün orda ook yolla kınalı da mendile sar yolla bende seni bektaşın oyuncak dolabına yolluyom
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Ara 2009 #3,586 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### beni bEnİM doLABIMamı YOlluyoN hAcı xD sENİ kapının ÖNÜNe yOlluyoM xD
---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### beni bEnİM doLABIMamı YOlluyoN hAcı xD sENİ kapının ÖNÜNe yOlluyoM xD
K kemal35 Banned 15 Ara 2009 #3,587 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### hatlar karıştı yada ben karışştım ay puff doff gelme üstüme hacıff seni otogara yolluyom git tubadan paket gelmiş sana
---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### hatlar karıştı yada ben karışştım ay puff doff gelme üstüme hacıff seni otogara yolluyom git tubadan paket gelmiş sana
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Ara 2009 #3,588 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### bENde seni tEKİRdaG gÖNderiom tekİRdaG rakıSI İÇ geri döNeRRSİN iZmire xD
---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### bENde seni tEKİRdaG gÖNderiom tekİRdaG rakıSI İÇ geri döNeRRSİN iZmire xD
K kemal35 Banned 15 Ara 2009 #3,589 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### rakıyla pek aram yok sen bana bira ver seni yollamak üzereyim hazırlan uzaya gidiyosun
---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### rakıyla pek aram yok sen bana bira ver seni yollamak üzereyim hazırlan uzaya gidiyosun
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Ara 2009 #3,590 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### İStaNbul a Git =)
K kemal35 Banned 16 Ara 2009 #3,591 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### ne işim var orda reha muhtarın yanına git
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Ara 2009 #3,592 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### Trabzon : )
| MatmazeL | Bayan Üye 16 Ara 2009 #3,594 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### GaLateiamin yanina
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 16 Ara 2009 #3,596 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### kARBEYazINa
K kemal35 Banned 16 Ara 2009 #3,598 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### matematikçinin yanına
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 16 Ara 2009 #3,599 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### kARBEYAzlA tuGbANIN yaNINA =)
K kemal35 Banned 16 Ara 2009 #3,600 ---> Üstteki Üyeyi Nereye IşınLardın ? ##### ankaragücünün soyunma odasına