---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? degerli ve güler yüzlüsün
FORZA1903 Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #1,241 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? degerli ve güler yüzlüsün
mermaid Bayan Üye 1 Mar 2009 #1,242 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni swym çünkü temiz kalplsn
FORZA1903 Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #1,243 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünki gözlerin pırıl pırıl parlıyor dünyada eşi benzeri olamayan nadide bir insansın
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünki gözlerin pırıl pırıl parlıyor dünyada eşi benzeri olamayan nadide bir insansın
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #1,244 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünkü çok güzel felsefik sözlerin var
FORZA1903 Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #1,245 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Seni Seviyorum çünkü ....... ? sen en iyi arkadaşsın
mermaid Bayan Üye 1 Mar 2009 #1,246 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? sana sayacak iltifatım kalmadı artıık sen güzel olan herşeysin
FORZA1903 Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #1,247 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Seni Seviyorum çünkü ....... ? sen dünyada teksin ve sana tek şey veririm yoluna kalbimi başkada vercek şeyim yok.
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Seni Seviyorum çünkü ....... ? sen dünyada teksin ve sana tek şey veririm yoluna kalbimi başkada vercek şeyim yok.
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #1,248 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünkü iyi - hoş - eğlenceli - sıcakkanlı bir arkadaşsın
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünkü iyi - hoş - eğlenceli - sıcakkanlı bir arkadaşsın
İnci 1907 Prenses 1 Mar 2009 #1,250 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünkü sevilmeye deger canım arkadaşımsın