---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? arkim
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,122 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seviorm çnkü züper, tatlıı, neşeli, sevimlii bi yaratık olduu içnn
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seviorm çnkü züper, tatlıı, neşeli, sevimlii bi yaratık olduu içnn
mermaid Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,123 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni sefüyom pastamsın şirin bir yaratıksın hehe
mermaid Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,125 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? snei sefüyom bana yaratıq dedin hahaha
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,126 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? sefiorm beni pastası olarak görüo xD
Jonjon EwLat Kayıtlı Üye 27 Şub 2009 #1,127 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? ııbırısın cunkı kanm sındı sna
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,128 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? bilmukabele sfiorm çnkü jonjon bri xS xD
Jonjon EwLat Kayıtlı Üye 27 Şub 2009 #1,129 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? hahaha sevıorum knkm ısındı
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,130 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Jonjon EwLat' Alıntı: hahaha sevıorum knkm ısındı Genişletmek için tıkla ... '' x)
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Jonjon EwLat' Alıntı: hahaha sevıorum knkm ısındı Genişletmek için tıkla ... '' x)
mermaid Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,135 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? marmelad yesin seni emi bana hala adını sölemedi ondna çok seviyom
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? marmelad yesin seni emi bana hala adını sölemedi ondna çok seviyom
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,138 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? mermaid' Alıntı: marmelad yesin seni emi bana hala adını sölemedi ondna çok seviyom Genişletmek için tıkla ... neslihn ddm yhaa sormstun bkere
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? mermaid' Alıntı: marmelad yesin seni emi bana hala adını sölemedi ondna çok seviyom Genişletmek için tıkla ... neslihn ddm yhaa sormstun bkere
Sahraa! Bayan Üye 27 Şub 2009 #1,140 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seviyorum çünküsüü münküsü yokk