---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Çünküü ; gıcıkk xD
E eylulecem Bayan Üye 21 Eyl 2011 #2,663 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Çünkü ; Gerçekten gıcık abii xD
E eylulecem Bayan Üye 21 Eyl 2011 #2,665 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Tek eLma değiL armutta var dikkatini çekerimm :I çünküü ; seviyorum yaa iyi birisi :M
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? Tek eLma değiL armutta var dikkatini çekerimm :I çünküü ; seviyorum yaa iyi birisi :M
E eylulecem Bayan Üye 21 Eyl 2011 #2,667 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? çünküüü ; ımmmm hımm neyse buLunca söyLerimm nedenini xD
Denizedogru Bayan Üye 21 Eyl 2011 #2,668 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? seni seviyorum çünkü 'ben sevmekten hiç borçlu çıkmadım'
Silencio Kayıtlı Üye 18 Tem 2012 #2,673 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? çünküüüüü ımmm şeyyy Neyse bulunca yazarım yine xD
duyguMuhtar Bayan Üye 18 Tem 2012 #2,674 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? cunkuuuu bana kızmıyosun hıc
Silencio Kayıtlı Üye 18 Tem 2012 #2,675 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? sinirlerimi aldırdım ben ondandır Seni seviyorum çünkü sempatiksin
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? sinirlerimi aldırdım ben ondandır Seni seviyorum çünkü sempatiksin