---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) İstemezdim böyle birşey.
Silencio Kayıtlı Üye 28 Nis 2014 #1,121 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) İstemezdim böyle birşey.
IndeusAbest Kayıtlı Üye 28 Nis 2014 #1,122 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) İyiyiz ya gerek yok
Silencio Kayıtlı Üye 1 Haz 2014 #1,123 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Boğarak
'Gülümse :D Prenses 9 Eyl 2015 #1,124 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) acı çektirerek
BadMatmazel توغبه Prenses 9 Eyl 2015 #1,125 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Kıyamam ya
X xdylanx Bayan Üye 9 Eyl 2015 #1,126 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) ya yine o kızcagız geldi ben de kıyamam
BadMatmazel توغبه Prenses 9 Eyl 2015 #1,127 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Yok ben kıyamam
N Nuyageva Bayan Üye 10 Eyl 2015 #1,128 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Bayan oldugu icin kiyamam ama erkek olsaydi sandalyeye hat cekip costura costura öldürürdüm .)) Cok caniymisim ya .))
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Bayan oldugu icin kiyamam ama erkek olsaydi sandalyeye hat cekip costura costura öldürürdüm .)) Cok caniymisim ya .))
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Eyl 2015 #1,129 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Kıyamam ki
N Nuyageva Bayan Üye 10 Eyl 2015 #1,130 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Kiyamam öldürmem güldürürüm .)
Skaikru Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 #1,131 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Uzuvlarini kesip yedirerek
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 #1,132 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) önce uçurumdan sonra tekrar yukarı ayaklarına taş denize ordan okyanusa xDxD
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) önce uçurumdan sonra tekrar yukarı ayaklarına taş denize ordan okyanusa xDxD
N Nuyageva Bayan Üye 10 Eyl 2015 #1,133 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Ajdar'la ayni odaya hapseder,Ajdar'a sarkilar söyletirdim.İskence ceke ceke öldürürdüm .))
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Ajdar'la ayni odaya hapseder,Ajdar'a sarkilar söyletirdim.İskence ceke ceke öldürürdüm .))
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 #1,134 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) buda yapılmaz yaa saçlarından tek tek cin işkencesi yaparak asardimxD
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) buda yapılmaz yaa saçlarından tek tek cin işkencesi yaparak asardimxD
Skaikru Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 #1,135 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) beynini burnundan cıımbızla çıkarırım lol
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Eyl 2015 #1,136 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Boğarım yastık la
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 #1,137 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kullaklarına ses sistemi koyup çığlık dinletirdim
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kullaklarına ses sistemi koyup çığlık dinletirdim
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Eyl 2015 #1,138 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Arabayla ezerim
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Eyl 2015 #1,139 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Testerenin bütün serisini izletirdim
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Eyl 2015 #1,140 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) Suda boğarım