---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) oldurmem knkımı...
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #701 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) oldurmem knkımı...
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #702 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) bogarak
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #703 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kafasını ezerek
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #704 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) ezerek
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #705 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) oldurmem
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #707 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kıyamam ona
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #708 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kadın kılığına sokarım sokağa çıkarırım zaten ölür o utançla
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kadın kılığına sokarım sokağa çıkarırım zaten ölür o utançla
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #709 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) ole he sna ıkı hareket gosterırım gulmekten olurusn:
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) ole he sna ıkı hareket gosterırım gulmekten olurusn:
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #710 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) fare zehri kulanırdım
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #711 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) yazık snaoldurmem
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #712 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) şişlerdim sonra o deliklerden ip geçirir tavana asardım hahaha
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) şişlerdim sonra o deliklerden ip geçirir tavana asardım hahaha
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #713 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) ona delık acardım
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #714 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kafasına demir bi sopa geçirirdim ölürd
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #715 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) öLdürmem
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #716 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) oldurmem knkımı
MiRacLe* Bayan Üye 7 Şub 2009 #717 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) canlı olarak otopsi yaparım
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #718 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) uçurumdan aşağı iterdim
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #719 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) pööö sobaya sokar kapa kapaır benzın doker ateşlerdım
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) pööö sobaya sokar kapa kapaır benzın doker ateşlerdım
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #720 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) cetveli beynine sokardım