---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) bnde öldürmem bayanlara el kalkmaz:)
Tarquin Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #641 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) bnde öldürmem bayanlara el kalkmaz
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #642 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) çin işkencesi yapardım
R RaPizM^^ Bayan Üye 30 Ocak 2009 #643 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) bnde öldürmem çnkü kıyamam
Bezmi$h Banned 30 Ocak 2009 #644 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) makasla keserim
M -MuraT- Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #645 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) oyunun kuralları gereği kıymak gerekyor ama bende resti çekiyorum kıyamam ki
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) oyunun kuralları gereği kıymak gerekyor ama bende resti çekiyorum kıyamam ki
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #646 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kıyın yaw oyun sonuçta bende matkapla beynin delerdim
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) kıyın yaw oyun sonuçta bende matkapla beynin delerdim
R RaPizM^^ Bayan Üye 30 Ocak 2009 #647 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) sadistmisin olum illa öldürmem gerekse boğarak öldüreim.. bni kan tutar :s
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) sadistmisin olum illa öldürmem gerekse boğarak öldüreim.. bni kan tutar :s
Tarquin Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #648 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) bnde öldürmem gerekirse vinçle üzerinden geçerim
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) bnde öldürmem gerekirse vinçle üzerinden geçerim
M -MuraT- Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #649 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) o zaman hadım ederdim seni
Tarquin Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #650 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) mamut sürüsünü üzerine salarım
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #651 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) onu oturturum kazmanın ince tarafıyla beyninin ortasına indiririm
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) onu oturturum kazmanın ince tarafıyla beyninin ortasına indiririm
Tarquin Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #652 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) direk tarantulaları üzerine salarım korkusundan ölür
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) direk tarantulaları üzerine salarım korkusundan ölür
kanat$z_melek Bayan Üye 30 Ocak 2009 #653 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) önce bıçakla başlarım silahta biter kan davasına kadar gider
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) önce bıçakla başlarım silahta biter kan davasına kadar gider
R RaPizM^^ Bayan Üye 30 Ocak 2009 #655 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) yha varyha acaip yaratıcısınız boğarım
M -MuraT- Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #656 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) iple balkondan sallandırır 1 ay izlerim nasıl olsa ölür
---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) iple balkondan sallandırır 1 ay izlerim nasıl olsa ölür
jangel Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #658 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) benzın ıcırekek
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #659 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) keserek
FıRaT1 Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #660 ---> üstteki üyeyi hangi yolla öldürmek isterdin=)=)))) dinamitle