---> Üstteki üyeyi hangi ülkeye ya da şehre göndermek isterdin? İstanbul
M Moreas Bayan Üye 8 Ocak 2016 #501 ---> Üstteki üyeyi hangi ülkeye ya da şehre göndermek isterdin? İstanbul
Silencio Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 #502 ---> Üstteki üyeyi hangi ülkeye ya da şehre göndermek isterdin? Denizli.
M Moreas Bayan Üye 9 Ocak 2016 #503 ---> Üstteki üyeyi hangi ülkeye ya da şehre göndermek isterdin? Ankara
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 #504 ---> Üstteki üyeyi hangi ülkeye ya da şehre göndermek isterdin? sevgılısının yanına
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ocak 2016 #505 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? koreye
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 10 Ocak 2016 #506 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Italya
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 10 Ocak 2016 #507 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Venediğe
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ocak 2016 #508 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Parise
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 10 Ocak 2016 #509 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Dubai
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ocak 2016 #510 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? İspanya
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 10 Ocak 2016 #511 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? skandinav ulkeleri olabilir.. ususun biraz
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ocak 2016 #512 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? mekkeye yansın
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 10 Ocak 2016 #513 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Bi kere gittim yandim. Bin kere olsa gene yanarim Afganistana gitsin, doga gorsun
---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Bi kere gittim yandim. Bin kere olsa gene yanarim Afganistana gitsin, doga gorsun
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ocak 2016 #514 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Karşıyakaya gönderirdim yeryüzündeki cenneti gördün diye
---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Karşıyakaya gönderirdim yeryüzündeki cenneti gördün diye
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 10 Ocak 2016 #515 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? gittimki ben ora guzeldi Maldivlere yollarim guzel bi tatil yapsin
---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? gittimki ben ora guzeldi Maldivlere yollarim guzel bi tatil yapsin
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 11 Ocak 2016 #516 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Surıye'ye gıtsınn iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Surıye'ye gıtsınn iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #517 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Gidebilseydim keske Amerikaya gitsin
Sibel1 Bayan Üye 11 Ocak 2016 #518 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? Türkiyeye gelsin
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 11 Ocak 2016 #519 ---> Üstteki Üyeyi Hangi Ülkeye Göndermek İsterdin ? İsviçre'ye