---> üsttekini dansa kaldır ercan kanka sen et ben bi yemek yiim tıransa geçem :D
Salvo Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #1,401 ---> üsttekini dansa kaldır ercan kanka sen et ben bi yemek yiim tıransa geçem
Estrella Bayan Üye 19 Şub 2009 #1,402 ---> üsttekini dansa kaldır tamam ya ikinizlede etmiyorum hih benimle dans etmek isteyen var mii ?
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #1,403 ---> üsttekini dansa kaldır ben ben hemşo hemen kızma ya şaka yapmıştım hadi kalk bi dans edelimde gönlünü alim
---> üsttekini dansa kaldır ben ben hemşo hemen kızma ya şaka yapmıştım hadi kalk bi dans edelimde gönlünü alim
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #1,412 ---> üsttekini dansa kaldır yeter bu kdr ikiniz çok dans ettiniz Esra benle etmek istemiyomusun yoksa
---> üsttekini dansa kaldır yeter bu kdr ikiniz çok dans ettiniz Esra benle etmek istemiyomusun yoksa
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #1,416 ---> üsttekini dansa kaldır Esra kalkmadı ıLqm sen kalk hadi
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #1,419 ---> üsttekini dansa kaldır tmm fazla bekletmicem hadi başlayalım hemen