---> üsttekini dansa kaldır haliemyle dans etmem ben :D:D
waMpiReGirL Bayan Üye 5 Şub 2009 #843 ---> üsttekini dansa kaldır Tanqoya kaLk bu araDa feNa takTım tanqoya ehueheu
M -MuraT- Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #844 ---> üsttekini dansa kaldır gelcen tabni küçüksün sen kalk hade zaten kızgınım sana
M -MuraT- Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #845 ---> üsttekini dansa kaldır waMpiReGirL' Alıntı: Tanqoya kaLk bu araDa feNa takTım tanqoya ehueheu Genişletmek için tıkla ... boşver halimeyi tangoyu biz yapalım o anlamaz
---> üsttekini dansa kaldır waMpiReGirL' Alıntı: Tanqoya kaLk bu araDa feNa takTım tanqoya ehueheu Genişletmek için tıkla ... boşver halimeyi tangoyu biz yapalım o anlamaz
LaNéDLy qHz Bayan Üye 5 Şub 2009 #846 ---> üsttekini dansa kaldır de ged cok annion sanki:8:hahaha hadi dans edeLm
LaNéDLy qHz Bayan Üye 5 Şub 2009 #850 ---> üsttekini dansa kaldır geLiorum bekLe kaLksana dans ediciz
M mC KHaLeD Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #854 ---> üsttekini dansa kaldır edelım bnımle dans edermısın ıncı
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #858 ---> üsttekini dansa kaldır memnuniyetle askım kalk bi dans edelim..