---> üsttekini dansa kaldır sanki ben istiyordum da
B By SerhaT Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #2,483 ---> üsttekini dansa kaldır Bu dansı bana lütfeder misiniz?
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #2,484 ---> üsttekini dansa kaldır acemiPrenses' Alıntı: sanki ben istiyordum da Genişletmek için tıkla ... bnmle deılde kardeşimle edebılırsın 13 yaşında oda yakışıklı
---> üsttekini dansa kaldır acemiPrenses' Alıntı: sanki ben istiyordum da Genişletmek için tıkla ... bnmle deılde kardeşimle edebılırsın 13 yaşında oda yakışıklı
NorMesut Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #2,485 ---> üsttekini dansa kaldır ModeratörLe dans etmek güzeL bi duygu oLacak gaLiba .d
D 'DiLek Bayan Üye 12 Eki 2011 #2,486 ---> üsttekini dansa kaldır [T.T]coAst' Alıntı: bnmle deılde kardeşimle edebılırsın 13 yaşında oda yakışıklı Genişletmek için tıkla ... yok ben almiyim sikici sey :M
---> üsttekini dansa kaldır [T.T]coAst' Alıntı: bnmle deılde kardeşimle edebılırsın 13 yaşında oda yakışıklı Genişletmek için tıkla ... yok ben almiyim sikici sey :M
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #2,491 ---> üsttekini dansa kaldır mesut su aralara gırmesen olmaz dımı
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #2,493 ---> üsttekini dansa kaldır ben sana casper kardesımle etsın dedım mesuta denk geldı yanlıs anlıycaklar anladın kardeşim oyuzden
---> üsttekini dansa kaldır ben sana casper kardesımle etsın dedım mesuta denk geldı yanlıs anlıycaklar anladın kardeşim oyuzden
B By SerhaT Kayıtlı Üye 11 Kas 2011 #2,499 ---> üsttekini dansa kaldır Bu dansı bana lütfeder misiniz? p