sagopaya
DaNGeR Kayıtlı Üye 24 Nis 2007 #102 Eszmerqiiz' Alıntı: sEni hEykel yApardim üstüneDe kusLar geLip geLip giderLerdi Genişletmek için tıkla ... o kuşlar gelip gelip gider ama bişey bırakıpta giderler demi esmerqızz
Eszmerqiiz' Alıntı: sEni hEykel yApardim üstüneDe kusLar geLip geLip giderLerdi Genişletmek için tıkla ... o kuşlar gelip gelip gider ama bişey bırakıpta giderler demi esmerqızz
Eszmerqiiz Bayan Üye 24 Nis 2007 #103 ozQan' Alıntı: o kuşlar gelip gelip gider ama bişey bırakıpta giderler demi esmerqızz Genişletmek için tıkla ... Evet Bebikayi heykelemi çevircen
ozQan' Alıntı: o kuşlar gelip gelip gider ama bişey bırakıpta giderler demi esmerqızz Genişletmek için tıkla ... Evet Bebikayi heykelemi çevircen
D DeLY_JoJUK Kayıtlı Üye 7 May 2007 #111 seni o imzadaki kızın menajeri yapardum onla benu tanıştırman için
B By_SaMeT Kayıtlı Üye 8 May 2007 #114 Üsdeki genemi Sen yaw .. Seni Sıçana Çeviridim Heryerde Önüme Çıkıyon
I I_she Bayan Üye 8 May 2007 #115 üsttekinii neye çevirirdimm mmmmm...... ördeğe çevirirp sonraaa portakallı ördek olarak mideme ziyafet verirdim
üsttekinii neye çevirirdimm mmmmm...... ördeğe çevirirp sonraaa portakallı ördek olarak mideme ziyafet verirdim
C cepkey03 Kayıtlı Üye 9 May 2007 #117 seni prienses e çevirip kuleye kapattım prensini bekle orda hehe
Eszmerqiiz Bayan Üye 9 May 2007 #119 sEni imzAndaki kaPLana çeVirirdim Ruh haLinde saLdirgan sAldirirsin hErkese