---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa iveett :D :11: hzal kayanın yanına ;)
AnGeL*mm Bayan Üye 2 Tem 2010 #1,821 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa iveett :11: hzal kayanın yanına
AnGeL*mm Bayan Üye 2 Tem 2010 #1,824 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa behlülü tercih ederdim onud yanıma yolla bari firdevs hanımı n yanına hahaha
---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa behlülü tercih ederdim onud yanıma yolla bari firdevs hanımı n yanına hahaha
Deathalone Banned 2 Tem 2010 #1,834 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa süper en sevdgm spor basket macına
AnGeL*mm Bayan Üye 2 Tem 2010 #1,835 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa aynen bizim maça davet ediyorum
Deathalone Banned 2 Tem 2010 #1,836 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa gelirim walla basketbol hastasıyım okullar acılınca bende bizim maca davet ederim artıkın hahaha
---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa gelirim walla basketbol hastasıyım okullar acılınca bende bizim maca davet ederim artıkın hahaha
AnGeL*mm Bayan Üye 2 Tem 2010 #1,837 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa gelirim ama önce bize kapışmaya davet ediyorum beyfendiyi
Deathalone Banned 2 Tem 2010 #1,838 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa tamam sana 20 sayı benden spor salonuna
AnGeL*mm Bayan Üye 2 Tem 2010 #1,839 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa yok cnm senn olsun onlar koşu bandına
Deathalone Banned 2 Tem 2010 #1,840 ---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa iddalıyız hea hangi mevkide oynuon bkm abdi ipekçi spor salonuna hahaha
---> Üstteki üyeyi bi yere yoLLa iddalıyız hea hangi mevkide oynuon bkm abdi ipekçi spor salonuna hahaha