---> Üstekini süper kahramana benzet süperman..
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 17 Kas 2010 #663 ---> Üstekini süper kahramana benzet Bugs Bunny
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Nis 2011 #667 ---> Üstekini süper kahramana benzet Mr. Spok xD
immortaL* Bayan Üye 15 Nis 2011 #668 ---> Üstekini süper kahramana benzet Mistır olduk iyi mi Johnny Bravo (poz o poz.)
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Nis 2011 #669 ---> Üstekini süper kahramana benzet Kahramanlıkla alakası yok ama Charlie Chaplin olsun o zaman
immortaL* Bayan Üye 15 Nis 2011 #670 ---> Üstekini süper kahramana benzet Bu avatarı johnny den başka kimseye benzetemem. Benim avatarıma gelince V for vendetta ya daha çok benziyor sanki , ne dersiniz? Bkz:V for vendetta
---> Üstekini süper kahramana benzet Bu avatarı johnny den başka kimseye benzetemem. Benim avatarıma gelince V for vendetta ya daha çok benziyor sanki , ne dersiniz? Bkz:V for vendetta
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Nis 2011 #671 ---> Üstekini süper kahramana benzet V for Vendetta olsun o zaman Bu arada Charlie Chaplin in doğum günüymüş yeni öğrendim. Google da olmasa Tanrı onu kutsasın ( Amen ) :69:
---> Üstekini süper kahramana benzet V for Vendetta olsun o zaman Bu arada Charlie Chaplin in doğum günüymüş yeni öğrendim. Google da olmasa Tanrı onu kutsasın ( Amen ) :69:
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 21 Eki 2011 #673 ---> Üstekini süper kahramana benzet Kül kedisi
M Massacre Kayıtlı Üye 14 Haz 2014 #679 ---> Üstekini süper kahramana benzet örümcek adam ya da iron man kırmızı kırmızı haha