sana taş alıcam:Dsekiztaş..
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #182 ayy saol onur ben de biri gmş toka alsa da taksam diodum sana bi de elektrikli battaniye aliim uyku tulumunu beenmezsen onda uyursun
ayy saol onur ben de biri gmş toka alsa da taksam diodum sana bi de elektrikli battaniye aliim uyku tulumunu beenmezsen onda uyursun
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #184 olur saoltek taş olursa daha ii hmm ben de sana takım elbise aliim gselce giyin
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #186 olurr boğaz havası alırız hmmm ben de sanaaa en sewdiin kişiyle bi yemek ayarliim bendensin
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #188 üstüne de sinemaya gtr kızı ama ayıp olur artık o da senden....ama filmi baştan seç ki rezil olma
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #190 hıhh almaa walla ben bilemem kızı sewdiin bi kız aslında kıs şart diil erkek de olur hediye:ben de almıom sana hıhh:d
hıhh almaa walla ben bilemem kızı sewdiin bi kız aslında kıs şart diil erkek de olur hediye:ben de almıom sana hıhh:d
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #192 yapılmış olursa hindi sewinirim onla uğraşabilceimi sanmıorum ben de sana noel baba kostümü aliim.. herkese hediye dağıt ama bacadan fln girme
yapılmış olursa hindi sewinirim onla uğraşabilceimi sanmıorum ben de sana noel baba kostümü aliim.. herkese hediye dağıt ama bacadan fln girme
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #194 tmm kabul bekliorum kaçta gelirsn.. ben de sana hediyelerden birini weririm
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #196 maalesef yılbaşını beklemen lasım bi de sana parfüm aliim yılbaşında iii olur kızlar koşsun peşindenn
maalesef yılbaşını beklemen lasım bi de sana parfüm aliim yılbaşında iii olur kızlar koşsun peşindenn
g_m_z Bayan Üye 20 Ara 2007 #198 artk yatmam lasım cidden sabah kalkamıcam walla ben de sana bişi alamıcam param kaladı wala manevi bişiler alırım yarınbyyy
artk yatmam lasım cidden sabah kalkamıcam walla ben de sana bişi alamıcam param kaladı wala manevi bişiler alırım yarınbyyy